Fristående frysskåp

    LIEBHERR CFf 1870 ren frysbox med StopFrost-teknik

    PRODUKTKOD: CFF 1870

    12 680,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående frysskåp
    • Bredd: 104.5 cm
    • Djup: 72.2 cm
    • Höjd: 82.5 cm
    • Placering: Fristående

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    LIEBHERR CFf 1870 ren frysbox med StopFrost-teknik

    Enkel och effektiv frysning

    Liebherr CFf 1870 är en ren frysbox som erbjuder pålitlig och effektiv frysning för både hushåll och mindre kommersiella användningsområden. Med denna frysbox kan du säkerställa att dina livsmedel hålls fräscha och färska under lång tid.

    StopFrost-teknik för enkel avfrostning

    En av de innovativa funktionerna i denna frysbox är StopFrost-tekniken. Den här tekniken minskar isbildningen i frysen, vilket gör avfrostningen enkel och snabb. Du behöver inte längre bekymra dig för att spendera tid och ansträngning på att manuellt avfrosta frysen - med StopFrost-tekniken blir avfrostningen en enkel och smidig process.

    Fristående och flexibel

    Liebherr CFf 1870 är en fristående frysbox, vilket innebär att den kan placeras var som helst i ditt kök eller förråd. Du behöver inte oroa dig för att ha tillräckligt med utrymme för att installera den, eftersom den är utformad för att passa i de flesta standardstorlekar.

    Hög kapacitet och energieffektivitet

    Med en total kapacitet på XX liter kan denna frysbox rymma alla dina frysta varor på ett organiserat sätt. Trots sin imponerande kapacitet är CFf 1870 också energieffektiv, vilket hjälper till att hålla dina elkostnader nere utan att kompromissa med prestanda.

    Säker förvaring av livsmedel

    CFf 1870 har ett säkerhetslås som skyddar dina frysta varor från obehörig åtkomst. Detta är särskilt praktiskt om du har små barn eller om du vill hålla dina varor säkra från inblandning eller stöld.

    Enkel temperaturkontroll

    Med hjälp av den enkla temperaturkontrollen på fronten av frysboxen kan du enkelt och bekvämt justera temperaturen efter dina behov. Du kan hålla dina varor vid optimal temperatur för att säkerställa att de håller sig fräscha och färska längre.Sammanfattningsvis erbjuder Liebherr CFf 1870 en pålitlig och effektiv frysning med hjälp av StopFrost-tekniken. Detta, tillsammans med dess fristående design, höga kapacitet, energieffektivitet och säkerhetsfunktioner, gör den till en idealisk frysbox för alla hushåll eller mindre kommersiella användningsområden.
    Produkt
    Typ
    Frysboxar
    Modellnamn
    Liebherr Gefriertruhe CFf 1870-20
    Märke
    Liebherr
    Mått
    Djup
    72.2 cm
    Höjd
    82.5 cm
    Bredd
    104.5 cm
    Vikt
    50.8 kg
    Specifikationer
    Placering
    Fristående
    Strömförsörjning
    Energiklass
    F

    16 Produkter från samma kategori: