Fristående frysskåp

    Liebherr - fristående frysdisk nofrost plus sfnsfe5247

    PRODUKTKOD: SFNSFE5247

    23 538,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående frysskåp
    • Bredd: 59.7 cm
    • Djup: 67.5 cm
    • Höjd: 185.5 cm
    • Antal hyllor: 7 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - fristående frysdisk nofrost plus sfnsfe5247

    Liebherr - fristående frysdisk nofrost plus sfnsfe5247 är en högkvalitativ och energieffektiv frysdisk som erbjuder en mängd utmärkta funktioner för att hålla dina livsmedel frysta och ordnade. Med en rymlig volym på 277 liter och sju hyllor erbjuder den tillräckligt med utrymme för att lagra alla dina frysta varor på ett organiserat sätt.

    Design och färger

    Du kan välja mellan olika färger för att matcha din köksinredning, inklusive vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige. Oavsett din personliga stil finns det en färg som passar dina önskemål.

    Placering

    Den här frysdiskmodellen från Liebherr är fristående, vilket innebär att den kan placeras var som helst i ditt kök eller hem utan behov av inbyggnad eller fast installation. Det ger dig flexibilitet när det gäller placering och kan enkelt flyttas vid behov.

    Storlek och dimensioner

    Med en bred på 59.7 cm, djup på 67.5 cm och höjd på 185.5 cm är denna frysdiskmaodell idealisk för att passa in i de flesta kök. Dess kompakta design gör det möjligt att optimera utrymmet samtidigt som den har tillräckligt med utrymme för att rymma en stor mängd frysta livsmedel.

    Funktioner och prestanda

    Liebherr - fristående frysdisk nofrost plus sfnsfe5247 är utrustad med flera praktiska och innovativa funktioner för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Den har inbyggt ljus, vilket gör det enkelt att hitta och välja de frysta varor du letar efter. Den är också utrustad med en ismaskin som gör det enkelt att få tillgång till frysta isbitar när du behöver dem. Med den praktiska touchskärmen kan du enkelt ställa in och justera temperaturen efter dina behov. En annan användbar funktion är det vridbara istråget som gör det enkelt att fylla på och tömma isbehållaren. Dessutom har frysdiskmodellen även en öppningshjälp (Easy handle) som gör att den är lätt att öppna och stänga.

    Energibesparing

    Liebherr - fristående frysdisk nofrost plus sfnsfe5247 är också energieffektiv och har en årlig energiförbrukning på endast 248.0 kWh. Det betyder att du kan njuta av fördelarna med att ha en rymlig frysdisk med många användbara funktioner samtidigt som du minskar din energiförbrukning och sparar pengar på elräkningen.

    Pålitlig och populär märkesmodell

    Denna frysdiskmodell är tillverkad av det välrenommerade märket Liebherr, som är känt för sina pålitliga och högkvalitativa vitvaror. Liebherr SFNsfe 5247 Silver är en populär modell och har en högkvalitativ konstruktion och enastående prestanda. Den är designad för att vara hållbar och pålitlig och kommer att vara en pålitlig följeslagare i ditt kök under lång tid framöver.

    Produkt
    Märke
    Liebherr
    Typ
    Fristående frysar
    Modellnamn
    Liebherr SFNsfe 5247 Silver
    Mått
    Höjd
    185.5 cm
    Vikt
    72.3 kg
    Djup
    67.5 cm
    Bredd
    59.7 cm
    Design
    Färg
    Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
    Specifikationer
    Placering
    Fristående
    Volym
    277.0 L
    Energiförbrukning (kWh/år)
    248.0
    Ljudnivåklass
    C
    Egenskaper
    Inbyggt ljus, Ismaskin, Touchscreen, Vridbart istråg, Öppningshjälp (Easy handle)
    Ljudnivå
    38.0 dB
    Antal hyllor
    7 st
    Klimatklass
    SN, T
    Teknisk specifikation
    Stjärnklass
    4
    Strömförsörjning
    Energiklass
    E
    Spänning
    230 (220-240) V

    16 Produkter från samma kategori: