Fristående frysskåp

    Liebherr - Frittstående frysskåp fnc 7227

    PRODUKTKOD: FNC7227

    22 222,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående frysskåp
    • Bredd: 69.7 cm
    • Djup: 76 cm
    • Höjd: 185.5 cm
    • Placering: Fristående

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - Frittstående frysskåp fnc 7227

    Liebherr FNC 7227 är ett frittstående frysskåp av hög kvalitet som erbjuder en rad praktiska funktioner för att ta hand om dina frysta varor. Med sin stilrena design och pålitliga prestanda är detta frysskåp perfekt för både hemmet och företaget.

    Placering Fristående

    Detta frysskåp är utformat för att vara frittstående, vilket innebär att det kan placeras var som helst i ditt hem eller företag utan att behöva installeras i ett inbyggt köksskåp. Det ger dig flexibilitet att placera frysskåpet precis där du behöver det bäst.

    Klimatklass SN

    Med klimatklass SN kan du vara säker på att detta frysskåp fungerar optimalt även i något svalare förhållanden. SN-klassade frysskåp är utformade för att fungera i rumstemperaturer på mellan +10 °C och +32 °C, vilket gör dem perfekta för användning i svala utrymmen eller garage.

    Typ Fristående frysar

    Liebherr FNC 7227 tillhör kategorin av frittstående frysskåp som ger dig möjlighet att frysa ner och förvara stora mängder mat och dryck. Med tillräckligt med frysutrymme kan du lagra allt från kött och fisk till glass och frysta grönsaker.

    Spänning 230 (220-240) V

    Detta frysskåp är konstruerat för att fungera med en standard spänning på 230 Volt, vilket motsvarar den elektriska spänningen som är vanlig i hushåll och företagslokaler. Det är designat för att vara energieffektivt och pålitligt med en jämn och stabil strömförsörjning.

    Märke Liebherr

    Liebherr är ett erkänt och pålitligt varumärke inom vitvaruindustrin. Med årtionden av erfarenhet och innovation har Liebherr etablerat sig som en ledande tillverkare av högkvalitativa och pålitliga apparater. När du väljer Liebherr kan du vara säker på att du får en produkt av hög kvalitet.

    Modellnamn Liebherr FNC7227 70cm Peak White

    Detta frysskåp har en stilren och elegant design med en vit färg som passar perfekt in i de flesta inredningsstilar. Med sin generösa storlek på 70 cm ger den dig tillräckligt med utrymme för att lagra dina frysta varor utan problem. Dessutom har den en toppmodern teknik och funktioner för överlägsen prestanda.

    Egenskaper Öppen dörrvarning

    Denna frysskåp är utrustad med en praktisk öppen dörrvarning som varnar dig om dörren har varit öppen för länge. Det här är en viktig funktion som hjälper till att bevara temperaturen i frysskåpet och minska risken för att maten tinar upp. Du kan vara lugn och trygg med vetskapen om att frysskåpet alltid håller en konstant temperatur.

    Produkt
    Modellnamn
    Liebherr FNC7227 70cm Peak White
    Märke
    Liebherr
    Typ
    Fristående frysar
    Mått
    Vikt
    80.9 kg
    Djup
    76 cm
    Höjd
    185.5 cm
    Bredd
    69.7 cm
    Specifikationer
    Placering
    Fristående
    Klimatklass
    SN, T
    Egenskaper
    Öppen dörrvarning
    Strömförsörjning
    Energiklass
    C
    Spänning
    230 (220-240) V

    16 Produkter från samma kategori: