Fristående frysskåp

    Liebherr - Frittstående frysskåp fnd 7227 + få energibidrag 250zł

    PRODUKTKOD: FND7227

    19 261,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående frysskåp
    • Bredd: 69.7 cm
    • Djup: 76.0 cm
    • Höjd: 185.5 cm
    • Antal hyllor: 7 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - Frittstående frysskåp FNd 7227 Plus Vit

    Översikt

    Liebherr FNd 7227 Plus Vit är ett imponerande frittstående frysskåp som har utformats för att ge dig bekväm och långvarig frysning. Med sin moderna design och innovativa funktioner är detta frysskåp ett perfekt tillskott till ditt kök.

    Mått och placering

    Frysskåpet har måtten 69.7 cm i bredd, 76.0 cm i djup och 185.5 cm i höjd. Detta gör det enkelt att placera i ditt kök eller annat utrymme. Det är utformat för att vara fristående och kan placeras var som helst där det finns tillräckligt med utrymme.

    Klimatklass

    Liebherr FNd 7227 Plus Vit har klimatklass SN och T. Detta innebär att det fungerar optimalt även vid en omgivningstemperatur så låg som -10°C eller så hög som 43°C. Du kan vara säker på att detta frysskåp kommer att göra sitt jobb oavsett var du placerar det.

    Ljudnivå

    Med en ljudnivå på endast 38.0 dB är Liebherr FNd 7227 Plus Vit mycket tyst och kommer inte att störa dig i ditt vardagsliv. Du kan njuta av tystnad och lugn medan dina livsmedel förvaras på ett säkert och pålitligt sätt.

    Hyllor och volym

    Liebherr FNd 7227 Plus Vit har sju hyllor, vilket ger dig gott om utrymme för att organisera och förvara dina livsmedel. Med en total volym på 363.0 L kan du vara säker på att det finns tillräckligt med plats för alla dina frysvaror.

    Dörröppning

    Dörröppningen på Liebherr FNd 7227 Plus Vit är placerad till höger men kan enkelt ändras till vänster om så önskas. Detta ger dig möjlighet att anpassa frysskåpets placering och dörröppning efter dina specifika behov och preferenser.

    Energiklass och energibidrag

    Liebherr FNd 7227 Plus Vit har en imponerande energiklass A+++, vilket innebär att den är mycket energisnål och miljövänlig. Dessutom kan du få ett energibidrag på 250zł när du köper detta frysskåp, vilket gör det ännu mer attraktivt ur ekonomisk synpunkt.

    Omvänd dörr

    En unik funktion hos Liebherr FNd 7227 Plus Vit är möjligheten att omhänga dörren. Detta gör det möjligt för dig att anpassa frysskåpets dörröppning efter ditt köks layout och dina personliga preferenser. Du kan vara säker på att frysskåpet kommer att passa perfekt in i ditt kök.

    Tillhörande mobilapp och touchscreen

    Liebherr FNd 7227 Plus Vit levereras med en praktisk mobilapp som gör det enkelt att övervaka och styra frysskåpets funktioner även när du inte är hemma. Dessutom har det en intuitiv touchscreen som gör det enkelt att navigera och ändra inställningar.

    Automatisk avfrostning/NoFrost

    Liebherr FNd 7227 Plus Vit är utrustad med automatisk avfrostningsteknik, vilket innebär att du slipper bekymra dig för isbildning och att behöva manuellt avfrosta frysskåpet. NoFrost-tekniken håller livsmedlen fräscha och frostfria, vilket sparar tid och energi.Med Liebherr FNd 7227 Plus Vit får du inte bara en pålitlig och bekväm frysning, utan också en modern och stilren design som kommer att komplettera ditt kök på bästa sätt. Med dess imponerande funktioner och energieffektivitet är detta frysskåp ett utmärkt val för alla hushåll.
    Produkt
    Typ
    Fristående frysar
    Modellnamn
    Liebherr FNd 7227 Plus Vit
    Märke
    Liebherr
    Mått
    Höjd
    185.5 cm
    Bredd
    69.7 cm
    Djup
    76.0 cm
    Design
    Dörröppning
    Höger, Omhängningsbar dörr
    Specifikationer
    Klimatklass
    SN, T
    Volym
    363.0 L
    Egenskaper
    Tillhörande mobilapp, Touchscreen
    Avfrostning
    Automatisk avfrostning/NoFrost
    Placering
    Fristående
    Omhängningsbar dörr
    Ja
    Antal hyllor
    7 st
    Ljudnivå
    38.0 dB
    Energiförbrukning (kWh/år)
    222.0
    Strömförsörjning
    Energiklass
    A+++

    16 Produkter från samma kategori: