Fristående frysskåp

    Liebherr FNsfe 5227 Plus NoFrost fristående fryslåda 185,5 cm

    PRODUKTKOD: FNSFE 5227

    15 312,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående frysskåp
    • Bredd: 59.7 cm
    • Djup: 67.5 cm
    • Höjd: 185.5 cm
    • Placering: Fristående

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: Liebherr FNsfe 5227 Plus NoFrost fristående fryslåda 185,5 cm

    Med Liebherr FNsfe 5227 Plus NoFrost fristående fryslåda får du en pålitlig och smidig lösning för att frysa och bevara dina livsmedel. Med sin eleganta och moderna design passar den perfekt i ditt kök.

    Placering: Fristående

    Denna fryslåda är speciellt utformad för att vara fristående, vilket ger dig flexibiliteten att placera den var som helst i ditt kök eller hem. Du kan enkelt flytta den om du behöver omorganisera utrymmet eller om du flyttar till en ny plats.

    Klimatklass: T

    Liebherr FNsfe 5227 Plus NoFrost fryslåda har en klimatklassificering på T. Detta innebär att det är lämpligt för bruk vid en omgivningstemperatur på mellan +18°C och +43°C. Du kan vara säker på att fryslådan kommer att fungera optimalt oavsett om det är i ett varmt eller kallt klimat.

    Typ: Fristående frysar

    Detta frysskåp tillhör kategorin fristående frysar, vilket innebär att det inte behöver installeras eller ingå i en inbyggd enhet. Du kan enkelt placera den var som helst i ditt kök och anpassa den efter dina behov och preferenser.

    Märke: Liebherr

    Liebherr är ett känt och pålitligt märke inom vitvaror. Genom att välja Liebherr kan du vara säker på att du får en högkvalitativ och hållbar produkt som kommer att hålla i många år framöver. Liebherr-produkter är kända för sin tillförlitlighet, prestanda och innovativa funktioner.

    Modellnamn: Liebherr Fnsfe5227 Frysskåp

    Denna specifika modell av Liebherr frysskåp erbjuder många funktioner och fördelar. Med inbyggt ljus kan du enkelt se och hitta dina livsmedel även när det är mörkt. Detta gör det bekvämare och effektivare när du använder frysskåpet.

    Med Liebherr FNsfe 5227 Plus NoFrost fristående fryslåda får du en pålitlig och modern fryslösning som passar perfekt i ditt kök. Du kan vara säker på att dina livsmedel kommer att vara väl bevarade och lättillgängliga i denna fryslåda. Med Liebherrs rykte för kvalitet och pålitlighet kan du inte gå fel med denna modell.

    Produkt
    Typ
    Fristående frysar
    Modellnamn
    Liebherr Fnsfe5227 Frysskåp
    Märke
    Liebherr
    Mått
    Bredd
    59.7 cm
    Vikt
    65.3 kg
    Höjd
    185.5 cm
    Djup
    67.5 cm
    Specifikationer
    Placering
    Fristående
    Egenskaper
    Inbyggt ljus
    Klimatklass
    T
    Strömförsörjning
    Energiklass
    E

    16 Produkter från samma kategori: