Fristående frysskåp

    Whirlpool fristående fryslåda uw8 f2y wbi f

    PRODUKTKOD: UW8F2YWBIF

    10 739,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående frysskåp
    • Bredd: 59.5 cm
    • Djup: 63 cm
    • Höjd: 187.5 cm
    • Placering: Fristående

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Whirlpool fristående fryslåda uw8 f2y wbi f

    Denna fristående fryslåda från Whirlpool, modell uw8 f2y wbi f, är perfekt för att hålla dina livsmedel frysta på ett bekvämt och organiserat sätt. Med en rad funktioner och praktiska egenskaper är den här fryslådan ett utmärkt tillskott till ditt kök.

    Placering

    Whirlpool uw8 f2y wbi f fryslåda är utformad för att vara fristående och kan placeras var som helst i ditt kök eller förråd. Dess kompakta design gör att den kan passa in i trånga utrymmen utan problem.

    Mått

    Fryslådans bredd är 595 mm, djupet är 630 mm och höjden är 1875 mm. Dessa dimensioner gör det möjligt för fryslådan att rymma en betydande mängd frysta livsmedel samtidigt som den tar upp minimalt med utrymme.

    Funktioner

    En av de mest praktiska egenskaperna hos Whirlpool uw8 f2y wbi f fryslåda är att den är frostfri. Detta innebär att du aldrig behöver bekymra dig för att frost bildas i frysen och behöva avfrosta den. Du kan enkelt hålla livsmedlen i frysen i gott skick utan att behöva göra något extra arbete.

    Omhängbara dörrar

    Dessvärre har Whirlpool uw8 f2y wbi f fryslåda inte omhängbara dörrar. Det innebär att dörrarna inte kan ändras för att öppnas åt motsatt håll. Detta kan vara viktigt att tänka på när du bestämmer var du vill placera fryslådan i ditt kök.

    Klimatklass och ljudnivå

    Denna fryslåda har klimatklass SN, T. Det innebär att den är konstruerad för att fungera optimalt i normala rumstemperaturer mellan 10 °C och 43 °C.

    Whirlpool uw8 f2y wbi f fryslåda har en ljudnivå på 41 dB. Detta innebär att den arbetar tyst och diskret, vilket gör den idealisk att placera i köket eller i ett trångt utrymme där du inte vill ha för mycket buller.

    Energiförbrukning

    Whirlpool uw8 f2y wbi f fryslåda har en energiförbrukning på 242 kWh per år. Detta är en energieffektiv nivå som hjälper dig att spara pengar på din elräkning samtidigt som du håller dina frysta livsmedel fräscha och välbevarade.

    Volym och vikt

    Fryslådan har en total volym på 259 liter, vilket ger gott om utrymme för att lagra olika typer av frysta livsmedel. Dess vikt är 69 kg, vilket gör den stabil och hållbar i användning.

    Sammanfattningsvis är Whirlpool uw8 f2y wbi f fryslåda en pålitlig och praktisk lösning för att hålla dina frysta livsmedel i gott skick. Med sin frostfria design, energieffektivitet och tyst gång gör den vardagen enklare och mer bekväm.

    Mått
    Bredd
    59.5 cm
    Vikt
    69 kg
    Höjd
    187.5 cm
    Djup
    63 cm
    Specifikationer
    Ljudnivå
    41 dB
    Dörr(ar) omhängbara
    Nej
    Klimatklass
    SN, T
    Volym
    259 liter
    Funktioner
    Frostfri
    Placering
    Fristående
    Energiförbrukning
    242 kWh/år
    Strömförsörjning
    Energiklass
    E

    16 Produkter från samma kategori: