Fristående frysskåp

    LIEBHERR GNw 1460-6 Frys med NoFrost-teknik

    PRODUKTKOD: GNW 1460-6

    12 022,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående frysskåp
    • Bredd: 60 cm
    • Djup: 63 cm
    • Höjd: 144.7 cm
    • Funktioner: Frostfri

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: LIEBHERR GNw 1460-6 Frys med NoFrost-teknik

    Den LIEBHERR GNw 1460-6 är en kraftfull frys med avancerad NoFrost-teknik. Med denna frysen kan du kyla och frysa matvaror utan att bekymra dig om isbildning och frost. Med NoFrost-teknik behöver du inte längre spendera tid och energi på att avfrosta frysen. Dessutom förhindrar den effektivt luktbildning och säkerställer att livsmedlen förblir färska och välsmakande.

    Frostfri funktion

    Den Frostfria funktionen i LIEBHERR GNw 1460-6 frysen gör att det inte bildas någon is eller frost på väggarna eller matvarorna. Detta innebär att du aldrig mer behöver avfrosta frysen. Funktionen håller frysen ren och klar för att du ska kunna lagra dina matvaror på ett organiserat sätt utan att frost hindrar tillgängligheten.

    Omhängbara dörrar

    Med LIEBHERR GNw 1460-6 frysen har du möjlighet att omhänga dörrarna enligt dina behov. Detta gör det enkelt att anpassa frysen till rummets layout och din personliga preferens. Du kan placera frysen var som helst utan att behöva oroa dig för att dörrarna öppnar åt fel håll.

    Oavsett om du är en livsmedelsbutik, restaurang, café eller bara behöver en pålitlig frys för hemmabruk, kommer LIEBHERR GNw 1460-6 frysen med sin Frostfria funktion och möjligheten att omhänga dörrarna vara en pålitlig och praktisk lösning för att bevara dina matvaror på bästa sätt.

    Mått
    Höjd
    144.7 cm
    Vikt
    57 kg
    Djup
    63 cm
    Bredd
    60 cm
    Specifikationer
    Funktioner
    Frostfri
    Dörr(ar) omhängbara
    Nej
    Strömförsörjning
    Energiklass
    F

    16 Produkter från samma kategori: