Fristående frysskåp

    Liebherr - fristående fryslåda fnc7026 + få 500 kr i energiprisavdrag

    PRODUKTKOD: FNC7026

    21 235,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående frysskåp
    • Bredd: 69.7 cm
    • Djup: 76 cm
    • Höjd: 165.5 cm
    • Klimatklass: T

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - Fristående fryslåda FNc7026 Plus NoFrost

    Produktbeskrivning:

    Upptäck den imponerande kvaliteten och effektiviteten hos Liebherr FNc7026 Plus NoFrost-fristående fryslåda. Denna fryslåda är den perfekta lösningen för att bevara dina livsmedel fräscha och välorganiserade i en stilren och pålitlig enhet.

    Funktioner:

    Klimatklass T: Denna fryslåda är konstruerad för att prestera optimalt även i rum med lägre temperaturer. Klimatklass T innebär att den kan användas i temperaturer från +16 °C till +43 °C, så du kan placera den var som helst i ditt hem utan att oroa dig för prestanda eller energiförbrukning.

    Ljudnivå 38.0 dB: Med en ljudnivå på endast 38.0 dB kommer fryslådan inte att störa dig i din vardag. Du kan njuta av tyst och bekväm användning, oavsett om du har den i köket eller i ett annat utrymme i ditt hem.

    Typ Fristående frysar: Denna enhet är en fristående fryslåda, vilket innebär att den inte behöver vara inbyggd eller monterad i en enhet. Du kan placera den var som helst i ditt hem och enkelt flytta den vid behov.

    Dörröppning Höger: Fryslådan har en dörröppning på höger sida, vilket ger dig flexibilitet i placeringen och enkel åtkomst till dina livsmedel. Du kan öppna och stänga dörren smidigt och bekvämt, oavsett var du väljer att placera enheten.

    Märke Liebherr: Liebherr är ett erkänt och pålitligt märke inom kyl- och frysteknik. Med över 60 års erfarenhet av att tillverka högkvalitativa vitvaror kan du lita på att Liebherr FNc7026 Plus NoFrost levererar enastående prestanda och pålitlighet.

    Modellnamn Liebherr FNc 7026 Plus NoFrost: Denna modell erbjuder den förbättrade funktionen NoFrost, vilket innebär att du aldrig behöver avfrosta fryslådan manuellt. Det här sparar tid och energi och ger också ett mer effektivt fryssystem.

    Stjärnklass 4: Med en stjärnklass på 4 kan denna fryslåda bevara dina livsmedel vid en temperatur på -18 °C, vilket ger optimal hållbarhet och bibehållen kvalitet på dina frysta varor.

    Med Liebherr FNc7026 Plus NoFrost-fristående fryslåda får du en pålitlig och prestandastark enhet som kommer att hålla dina livsmedel fräscha och lätta att organisera. Utnyttja dess energieffektivitet och få 500 kr i energiprisavdrag när du köper denna fryslåda.

    Produkt
    Märke
    Liebherr
    Typ
    Fristående frysar
    Modellnamn
    Liebherr FNc 7026 Plus NoFrost
    Mått
    Djup
    76 cm
    Höjd
    165.5 cm
    Bredd
    69.7 cm
    Vikt
    74.7 kg
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Specifikationer
    Klimatklass
    T
    Ljudnivå
    38.0 dB
    Teknisk specifikation
    Stjärnklass
    4
    Strömförsörjning
    Energiklass
    D

    16 Produkter från samma kategori: