Fristående frysskåp

    Liebherr FNd 4254 Prime NoFrost fristående lådfrys med NoFrost-system

    PRODUKTKOD: FND 4254

    17 286,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående frysskåp
    • Bredd: 59.7 cm
    • Djup: 67.5 cm
    • Höjd: 125.5 cm
    • Placering: Fristående

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr FNd 4254 Prime NoFrost fristående lådfrys

    Säg farväl till isbildning och avfrostning med Liebherr FNd 4254 Prime NoFrost fristående lådfrys. Utformad med det innovativa NoFrost-systemet, ser denna frys till att hålla maten fräsch och isfri under hela användningen. Med sitt eleganta utseende och imponerande funktioner är denna frys perfekt för familjer och matlagningsentusiaster.

    Placering

    Liebherr FNd 4254 Prime NoFrost är en fristående lådfrys, vilket innebär att den kan placeras fritt vart du vill i ditt kök. Med sina kompakta dimensioner på 59.7 cm i bredd, 67.5 cm i djup och 125.5 cm i höjd, är den perfekt för både mindre och större kök.

    NoFrost-system

    Det innovativa NoFrost-systemet i Liebherr FNd 4254 Prime ser till att frysen förblir isfri. Detta innebär att du aldrig mer behöver avfrosta frysen tråkiga process. NoFrost-tekniken ser till att luften cirkulerar jämnt i frysen, vilket förhindrar att det bildas frost på livsmedel och väggar. Det betyder att du får mer utrymme för mat och slipper bry dig om att frosta av frysen igen.

    Klimatklass

    Med sin klimatklass SN, T klarar Liebherr FNd 4254 Prime NoFrost användning i temperaturer från +10 till +43 °C. Detta betyder att du kan placera frysen i en mängd olika miljöer, inklusive garage eller ute i sommarstugan. Den är utformad för att fungera optimalt i olika klimatförhållanden och ger dig en pålitlig och effektiv kylning av dina livsmedel.

    Volym och kapacitet

    Liebherr FNd 4254 Prime NoFrost har en total volym på 160.0 L, vilket ger gott om utrymme för att lagra dina frysta varor. Dess smarta design innehåller olika fryslådor och hyllor för att du ska kunna organisera och komma åt dina livsmedel på ett enkelt sätt. Oavsett om du behöver frysa ner stora köttbitar, grönsaker eller glass, finns det gott om utrymme för allt.

    Energiklass och energiförbrukning

    Liebherr FNd 4254 Prime NoFrost har imponerande energieffektivitet med energiklass A+++. Med en årlig energiförbrukning på endast 166.0 kWh kan du vara säker på att din frys inte bara håller dina livsmedel fräscha, utan också hjälper dig att spara på energikostnaderna.

    Ljudnivå och andra egenskaper

    Med en ljudnivå på 36.0 dB är Liebherr FNd 4254 Prime NoFrost fristående lådfrys både tyst och pålitlig. Dessutom har den en inbyggd belysning för att du enkelt ska kunna hitta det du behöver även på natten.

    Välkommen till en frostfri värld med Liebherr FNd 4254 Prime NoFrost fristående lådfrys. Med sitt eleganta utseende, effektiva kylning och generösa utrymme är denna frys det perfekta tillskottet till ditt kök.

    Produkt
    Märke
    Liebherr
    Typ
    Fristående frysar
    Modellnamn
    Liebherr FND 4254-20 001 Vit
    Mått
    Höjd
    125.5 cm
    Vikt
    53.9 kg
    Bredd
    59.7 cm
    Djup
    67.5 cm
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Specifikationer
    Placering
    Fristående
    Energiförbrukning (kWh/år)
    166.0
    Ljudnivå
    36.0 dB
    Volym
    160.0 L
    Egenskaper
    Inbyggt ljus
    Klimatklass
    SN, T
    Teknisk specifikation
    Stjärnklass
    4
    Strömförsörjning
    Spänning
    230 (220-240) V
    Energiklass
    A+++

    16 Produkter från samma kategori: