Fristående frysskåp

    Liebherr fristående fryslåda fnc6625 plus nofrost + 500 £ energipengar

    PRODUKTKOD: FNC6625

    20 248,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående frysskåp
    • Bredd: 69.7 cm
    • Djup: 76 cm
    • Höjd: 145.5 cm
    • Placering: Fristående

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr FNc 6625 Plus NoFrost - Fristående fryslåda med 500 £ energibesparing

    Effektiv fryslagring utan frostbildning

    Liebherr FNc 6625 Plus NoFrost är en fristående fryslåda som erbjuder en effektiv fryslagring utan problem med frostbildning. Med den avancerade NoFrost-teknologin behöver du aldrig bekymra dig över att avfrosta frysen manuellt igen. Detta sparar tid och energi och håller din mat fräsch och smakrik längre.

    Klimatklass SN för optimal prestanda

    Denna fristående fryslåda har en klimatklass SN, vilket betyder att den är utformad för att fungera optimalt vid en omgivningstemperatur mellan +10°C och +32°C. Det gör att du kan placera den var som helst i ditt hem utan att behöva oroa dig för att den inte ska fungera korrekt.

    Energiklass A+++ för låg energiförbrukning

    Liebherr FNc 6625 Plus NoFrost har en imponerande energiklass A+++, vilket innebär att den är extremt energieffektiv och hjälper dig att spara pengar på elräkningen. Dessutom får du med denna fryslåda 500 £ energipengar, vilket gör den ännu mer attraktiv ur ett ekonomiskt perspektiv.

    Praktiskt och användarvänligt design

    Fristående fryslådan är utrustad med praktiska funktioner och har en kapacitet på 255 liter, vilket ger gott om utrymme för att lagra dina frysta varor. Den har också en transparent låda så att du enkelt kan se vad som finns i frysen utan att behöva öppna den.

    Högsta kvalitet från Liebherr

    Liebherr är ett känt varumärke inom vitvaror och är känt för sin höga kvalitet och pålitlighet. Med Liebherr FNc 6625 Plus NoFrost kan du vara säker på att du får en fryslåda som håller länge och ger dig en pålitlig och effektiv fryslagring.Sammanfattningsvis är Liebherr FNc 6625 Plus NoFrost en imponerande fristående fryslåda med en mängd funktioner som hjälper dig att lagra dina frysta varor på ett effektivt och bekvämt sätt. Med den avancerade NoFrost-teknologin, energiklass A+++ och generösa erbjudanden som 500 £ energipengar, är detta en fryslåda som verkligen lovar att leverera på alla nivåer.
    Produkt
    Märke
    Liebherr
    Typ
    Fristående frysar
    Modellnamn
    Liebherr FNc 6625 Plus NoFrost
    Mått
    Djup
    76 cm
    Höjd
    145.5 cm
    Bredd
    69.7 cm
    Vikt
    67.9 kg
    Specifikationer
    Klimatklass
    SN, T
    Placering
    Fristående
    Teknisk specifikation
    Stjärnklass
    4
    Strömförsörjning
    Spänning
    230 (220-240) V
    Energiklass
    C

    16 Produkter från samma kategori: