Fristående frysskåp

    LIEBHERR GNw 1660-7 Frys med NoFrost-teknik

    PRODUKTKOD: GNW 1660-7

    12 680,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående frysskåp
    • Bredd: 60 cm
    • Djup: 63 cm
    • Höjd: 164.4 cm
    • Funktioner: Frostfri

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: LIEBHERR GNw 1660-7 Frys med NoFrost-teknik

    Den LIEBHERR GNw 1660-7 är en frysskåp med den senaste NoFrost-tekniken som gör att du kan glömma bort att avfrostning någonsin skulle behövas. Med sin imponerande kapacitet på XX liter finns det gott om utrymme för att lagra alla dina frysta varor.

    Frostfri

    Med NoFrost-tekniken behöver du aldrig mer bekymra dig om att frysen ska frosta igen. Genom att cirkulera kalluft på ett sätt som förhindrar ansamling av is och frost på frysens väggar och varor, slipper du besväret med att avfrosta frysen manuellt. Dessutom hjälper det till att bevara dina frysta varor i utmärkt skick genom att förhindra att de blir uttorkade eller får frostskador.

    Dörr(ar) omhängbara

    LIEBHERR GNw 1660-7 har omhängbara dörr(ar), vilket ger dig möjlighet att anpassa din frys efter dina specifika behov och utrymmeskrav. Du kan enkelt ändra dörröppningen från höger- till vänsterhängd eller vice versa, vilket ger dig större flexibilitet när du placerar frysen i ditt kök eller förråd.

    Med LIEBHERR GNw 1660-7 får du en pålitlig och effektiv frys som gör livet enklare. NoFrost-tekniken eliminerar behovet av avfrostning, medan möjligheten att omhänga dörren ger dig större flexibilitet när du placerar frysen i ditt hem. Oavsett om du har stora mängder matvaror att frysa ner eller bara behöver extra utrymme för att lagra frysta produkter, kommer LIEBHERR GNw 1660-7 att hjälpa dig att hålla maten fräsch och organiserad.

    Mått
    Höjd
    164.4 cm
    Vikt
    63.6 kg
    Djup
    63 cm
    Bredd
    60 cm
    Specifikationer
    Funktioner
    Frostfri
    Dörr(ar) omhängbara
    Nej
    Strömförsörjning
    Energiklass
    F

    16 Produkter från samma kategori: