Fristående frysskåp

    LIEBHERR GN4135

    PRODUKTKOD: GN4135

    18 603,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående frysskåp
    • Bredd: 70 cm
    • Djup: 75 cm
    • Höjd: 155 cm
    • Placering: Fristående

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr GN4135

    Liebherr GN4135 är en fristående frys som levereras med en rad imponerande funktioner som kommer att göra din matlagning och matförvaring mycket enklare. Denna frys är perfekt för både hemmabruk och kommersiellt bruk, och kommer att hålla din mat färsk och kylig.

    Placering

    Denna fristående frys kan placeras var som helst i ditt hem eller i en restaurang- eller butiksmiljö. Du behöver inte oroa dig för att integrera den i ditt köksskåp eller montera den på en vägg.

    Klimatklass

    Liebherr GN4135-håller en klimatklassning av N, vilket innebär att den är konstruerad för att fungera optimalt i normala kökstemperaturer, mellan 16°C och 32°C. Detta gör den idealisk för de flesta hem och kommer att hålla din mat fräsch även under varma sommardagar.

    Spänning

    Denna frys är konstruerad för att fungera på en spänning av 230V, med ett spann på 220-240V. Detta innebär att den är kompatibel med standard hushållsström och kommer att fungera utan problem i ditt hem.

    Energiklass

    Liebherr GN4135 har en energiklassificering av G. Detta innebär att den är lite mindre energieffektiv än några andra modeller på marknaden. Trots detta är den fortfarande en pålitlig frys som kommer att spara dig pengar på lång sikt.

    Sammanfattningsvis är Liebherr GN4135 en pålitlig, fristående frys med imponerande funktioner och funktionalitet. Oavsett om du behöver lagra mat och dryck i ditt hem eller i en kommersiell miljö, kommer denna frys att leverera överlägsen kylning och bibehålla din matkvalitet.

    Produkt
    Modellnamn
    Liebherr Gefrierschrank GN 4135-21
    Märke
    Liebherr
    Typ
    Fristående frysar
    Mått
    Höjd
    155 cm
    Djup
    75 cm
    Bredd
    70 cm
    Specifikationer
    Placering
    Fristående
    Klimatklass
    N
    Strömförsörjning
    Spänning
    230 (220-240) V
    Energiklass
    G

    16 Produkter från samma kategori: