Fristående frysskåp

    Liebherr - fristående fryslåda fnc 7277

    PRODUKTKOD: FNC7277

    31 525,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående frysskåp
    • Bredd: 69.7 cm
    • Djup: 76 cm
    • Höjd: 185.5 cm
    • Placering: Fristående

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr Fnc7277 Frysskåp Vit

    Liebherr Fnc7277 är en stilren och effektiv fristående fryslåda som är perfekt för att förvara och frysa ner dina livsmedel på ett säkert och bekvämt sätt. Med sin eleganta design och vit finish kommer den att passa perfekt in i ditt kök eller förvaringsutrymme.

    Placering

    Denna fryslåda är konstruerad för att vara fristående och kan placeras var som helst i ditt hem eller företag. Du kan enkelt välja den bästa platsen baserat på dina behov och preferenser.

    Klimatklass

    Liebherr Fnc7277 har klimatklass SN, vilket innebär att den är konstruerad för att fungera i normalt klimat med en temperatur på mellan +10 °C och +32 °C. Det betyder att den kan placeras i de flesta rum i ditt hem utan att påverkas negativt av omgivningstemperaturen.

    Spänning

    Fryslådan är utrustad med en spänning på 230 V (220-240 V), vilket gör den kompatibel med de flesta hushållens elnät. Du behöver inte bekymra dig för att behöva köpa extra strömkällor eller anpassa din elanslutning för att använda denna fryslåda.

    Omhängningsbar dörr

    En av de praktiska funktionerna hos Liebherr Fnc7277 är dess omhängningsbara dörr. Det betyder att du kan välja om dörren ska öppnas åt vänster eller höger, vilket ger dig flexibilitet och anpassning till din specifika plats och öppning.

    Stjärnklass

    Liebherr Fnc7277 har en stjärnklass på 4, vilket indikerar att denna fryslåda har en hög prestanda när det gäller frysförvaring. Med en stjärnklass på 4 kan du frysa ner matvaror på lång sikt och vara säker på att de behåller sin kvalitet och smak.

    Sammanfattningsvis erbjuder Liebherr Fnc7277 Frysskåp Vit enkel och effektiv förvaring av dina frysta livsmedel. Dess fristående design och olika funktioner som omhängningsbar dörr och hög stjärnklass garanterar en bekväm och tillförlitlig användning. Skapa utrymme för dina frysta godsaker och lita på Liebherr Fnc7277 för att hålla dem i bästa skick.

    Produkt
    Modellnamn
    Liebherr Fnc7277 Frysskåp Vit
    Märke
    Liebherr
    Typ
    Fristående frysar
    Mått
    Djup
    76 cm
    Höjd
    185.5 cm
    Vikt
    93.2 kg
    Bredd
    69.7 cm
    Specifikationer
    Placering
    Fristående
    Klimatklass
    SN, T
    Omhängningsbar dörr
    Ja
    Teknisk specifikation
    Stjärnklass
    4
    Strömförsörjning
    Energiklass
    C
    Spänning
    230 (220-240) V

    16 Produkter från samma kategori: