Fristående frysskåp

    LIEBHERR GN3735

    PRODUKTKOD: GN3735

    17 286,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående frysskåp
    • Bredd: 60.0 cm
    • Djup: 66.5 cm
    • Höjd: 165.0 cm
    • Antal hyllor: 7 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    LIEBHERR GN3735 - Fristående frys

    LIEBHERR GN3735 är en rymlig och effektiv fristående frys som erbjuder praktiska funktioner och en stilren design. Med en bredd på 60.0 cm, djup på 66.5 cm och höjd på 165.0 cm passar denna frys perfekt i ditt kök eller förråd.

    Infrysningskapacitet

    Med sin imponerande infrysningskapacitet på 17.0 får du gott om plats att frysa in alla dina färska livsmedel. Du behöver aldrig oroa dig för att inte ha tillräckligt med utrymme för att lagra dina matvaror.

    Klimatklass

    LIEBHERR GN3735 har klimatklass SN, T, vilket innebär att denna frys kan användas i en omgivningstemperatur från +10°C till +43°C. Det gör att du kan placera frysaren var som helst i ditt hem utan att behöva oroa dig för att den inte fungerar optimalt.

    Ljudnivå

    Med en ljudnivå på endast 38.0 dB, kommer LIEBHERR GN3735 inte störa dig med onödigt buller. Du kan njuta av tyst och effektiv frysning utan att bli distraherad av irriterande ljud.

    Design och funktioner

    LIEBHERR GN3735 har en stilren och tidlös design i vitt, vilket gör den lätt att matcha med resten av din köksinredning. Dessutom har den en inbyggd belysning som gör det enkelt för dig att hitta det du letar efter i frysen.

    En praktisk funktion som LIEBHERR GN3735 erbjuder är snabbfrysning. Med denna funktion kan du snabbt frysa in dina färska livsmedel och bevara deras näringsvärde och kvalitet.

    Energiförbrukning och miljövänlighet

    LIEBHERR GN3735 har en energiförbrukning på endast 154.0 kWh per år, vilket gör den mycket energieffektiv. Du kan vara säker på att du sparar pengar på din elräkning samtidigt som du minskar din miljöpåverkan.

    Med automatisk avfrostning/NoFrost funktion behöver du aldrig bekymra dig för att frosten bygger upp i frysen. Detta sparar tid och energi, samtidigt som du slipper besväret med att avfrosta frysen manuellt.

    Övriga funktioner

    LIEBHERR GN3735 har en omhängningsbar dörr vilket ger dig större flexibilitet när du placerar frysen i ditt kök eller förråd. Den har även 7 hyllor, vilket ger dig gott om utrymme att organisera och lagra dina matvaror.

    LIEBHERR GN3735 - en pålitlig och effektiv fristående frys som garanterar bra prestanda och bekvämlighet i ditt vardagsliv.

    Produkt
    Typ
    Fristående frysar
    Modellnamn
    Liebherr GN 3735-21 001 Vit
    Märke
    Liebherr
    Mått
    Höjd
    165.0 cm
    Djup
    66.5 cm
    Bredd
    60.0 cm
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Specifikationer
    Infrysningskapacitet
    17.0
    Avfrostning
    Automatisk avfrostning/NoFrost
    Placering
    Fristående
    Omhängningsbar dörr
    Ja
    Ljudnivå
    38.0 dB
    Energiförbrukning (kWh/år)
    154.0
    Antal hyllor
    7 st
    Klimatklass
    SN, T
    Volym
    230.0 L
    Egenskaper
    Inbyggt ljus, Snabbfrysning
    Teknisk specifikation
    Stjärnklass
    4
    Strömförsörjning
    Energiklass
    E

    16 Produkter från samma kategori: