Fristående frysskåp

    Liebherr - nofrost peak fristående frysdisk fnc5076

    PRODUKTKOD: FNC5076

    24 196,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående frysskåp
    • Bredd: 59.7 cm
    • Djup: 67.5 cm
    • Höjd: 165.5 cm
    • Placering: Fristående

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - nofrost peak fristående frysdisk fnc5076

    Placering: Fristående

    Den fristående frysdisk FNC5076 från Liebherr är en praktisk och smidig lösning för att bevara dina livsmedel fräscha och välorganiserade. Tack vare sin fristående design kan den placeras var som helst i ditt kök eller förråd, vilket ger dig flexibilitet och enkel åtkomst till dina frysta varor.

    Klimatklass: SN

    Med en klimatklassificering av SN är Liebherr FNC5076-20 framtagen för att fungera optimalt vid en omgivningstemperatur på 10°C till 32°C. Detta innebär att du kan placera frysdisken i rum med normal rumstemperatur och vara säker på att den kommer att fungera effektivt och hålla en jämn temperatur inuti.

    Typ: Fristående frysar

    Liebherr FNC5076-20 tillhör kategorin fristående frysar, vilket innebär att den inte behöver vara integrerad i en köksinredning eller monterad på en specifik plats. Du kan enkelt flytta den runt i ditt kök eller placera den där det passar dig bäst. Det här är perfekt om du vill kunna omorganisera ditt kök eller ändra plats på frysen i framtiden.

    Spänning: 230V (220-240V)

    Liebherr FNC5076-20 fungerar med en spänning på 230V, vilket är standardspänningen för hushållsel i många länder. Med en spänningsomfång på 220V till 240V kan denna frysdisk användas i olika elektriska system och ge en pålitlig och effektiv prestanda.

    Märke: Liebherr

    Liebherr är ett känt och pålitligt varumärke inom vitvarusektorn och är välkänt för sina innovativa och hållbara produkter. Med årtionden av erfarenhet och en stark reputation för kvalitet kan du vara säker på att Liebherr FNC5076-20 frysdisk kommer att hålla högsta standard och ge dig en pålitlig och effektiv frysning.

    Modellnamn: Liebherr Gefrierschrank FNc 5076-20 Peak

    Modellen Liebherr Gefrierschrank FNc 5076-20 Peak är en av Liebherrs bästa frysdiskar i dess produktlinje. Med sin "Peak" -funktion är denna frysdisk särskilt effektiv och energisnål. Den har också en automatisk avfrostningsfunktion, vilket innebär att du slipper tid och ansträngning med manuell avfrostning.

    Med en stjärnklassificering av 4 garanterar Liebherr FNC5076-20 att dina livsmedel hålls på rätt temperatur för maximal hållbarhet och kvalitet. Detta innebär att du kan lagra både färska och frysta varor på ett säkert och effektivt sätt.

    Sammanfattningsvis är Liebherr FNC5076-20 Peak frysdisk en pålitlig och effektiv lösning för att bevara dina frysta varor i perfekt skick. Med sin fristående design, automatisk avfrostningsfunktion och högkvalitativa prestanda är den ett utmärkt val för ditt kök eller förråd.

    Produkt
    Modellnamn
    Liebherr Gefrierschrank FNc 5076-20 Peak
    Märke
    Liebherr
    Typ
    Fristående frysar
    Mått
    Djup
    67.5 cm
    Höjd
    165.5 cm
    Bredd
    59.7 cm
    Vikt
    73.9 kg
    Specifikationer
    Placering
    Fristående
    Klimatklass
    SN, T
    Avfrostning
    Automatisk avfrostning/NoFrost
    Teknisk specifikation
    Stjärnklass
    4
    Strömförsörjning
    Energiklass
    C
    Spänning
    230 (220-240) V

    16 Produkter från samma kategori: