Fristående frysskåp

    LIEBHERR Gsl1223

    PRODUKTKOD: GSL1223

    8 074,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående frysskåp
    • Bredd: 55.3 cm
    • Djup: 62.4 cm
    • Höjd: 85.1 cm
    • Antal hyllor: 3 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    LIEBHERR Gsl1223

    Den här LIEBHERR Gsl1223 är en praktisk och stilfull minifrys som kommer att passa perfekt in i ditt kök. Dess kompakta storlek och fristående design gör den enkel att placera var som helst i ditt hem. Med en bredd på 55.3 cm, djup på 62.4 cm och höjd på 85.1 cm ger den tillräckligt med utrymme för att rymma dina frystvaror utan att ta upp för mycket plats.

    Funktioner

    Minifrysens infrysningskapacitet är imponerande 6.0 kg, vilket gör att du kan förvara en stor mängd matvaror som du vill hålla fräsch. Med sin energieffektiva design har denna modell en årlig energiförbrukning på endast 212.51 kWh, vilket hjälper dig att hålla dina elräkningar låga utan att offra prestanda.

    Med sin automatiska avfrostning / NoFrost-teknik behöver du aldrig mer bekymra dig för isbildning i frysen. Detta sparar dig tid och ansträngning genom att eliminera behovet av manuell avfrostning. Dessutom är LIEBHERR Gsl1223 utrustad med en snabbfrysning funktion som gör att du snabbt kan frysa in nya matvaror och behålla deras smak och näringsvärde.

    Design och praktiska funktioner

    Den LIEBHERR Gsl1223 finns i tre olika färger: rostfritt stål, silver och grå. Välj den färg som passar bäst in i köksinredningen för att ge en enhetlig och elegant look. Dörren är omhängningsbar, så att du kan anpassa den efter dina behov och kökets layout.

    Denna modell har tre hyllor, vilket ger gott om utrymme för att organisera och förvara dina frystvaror på ett effektivt sätt. För säkerhet och trygghet i hemmet är LIEBHERR Gsl1223 utrustad med en barnlås, vilket förhindrar att små barn oavsiktligt öppnar frysdörren.

    En av de praktiska funktionerna i denna minifrys är det inbyggda ljuset, vilket ger dig en bättre översikt över dina matvaror när du öppnar frysdörren. Detta underlättar sökandet efter vad du behöver och minskar även risken att missa något som du har förvarat där.

    Med en ljudnivå på endast 39.0 dB kommer denna minifrys inte att störa dig eller dina familjemedlemmar under sin drift. Du kan ha den i köket eller t.o.m. i vardagsrummet utan att bli störd av oönskad ljudnivå.

    Sammanfattningsvis är LIEBHERR Gsl1223 en pålitlig och praktisk minifrys med en rad användbara funktioner. Dess stilrena design och färgalternativ gör den till ett elegant tillskott till ditt kök eller var du väljer att placera den.

    Produkt
    Märke
    Liebherr
    Typ
    Minifrysar
    Modellnamn
    Liebherr GSL 1223-21 Rostfritt stål, Silver, Grå
    Mått
    Höjd
    85.1 cm
    Vikt
    36.4 kg
    Bredd
    55.3 cm
    Djup
    62.4 cm
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Färg
    Grå, Rostfritt stål, Silver
    Specifikationer
    Antal hyllor
    3 st
    Infrysningskapacitet
    6.0
    Omhängningsbar dörr
    Ja
    Placering
    Fristående
    Energiförbrukning (kWh/år)
    212.51
    Ljudnivå
    39.0 dB
    Volym
    98.0 L
    Egenskaper
    Barnlås, Inbyggt ljus, Snabbfrysning
    Klimatklass
    SN, T
    Avfrostning
    Automatisk avfrostning/NoFrost
    Teknisk specifikation
    Strömavbrottsäkerhet
    17.0 tim
    Stjärnklass
    4
    Strömförsörjning
    Spänning
    230 (220-240) V
    Energiklass
    F

    16 Produkter från samma kategori: