Fristående frysskåp

    LIEBHERR GN 1066 Premium NoFrost

    PRODUKTKOD: GN 1066

    10 706,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående frysskåp
    • Bredd: 60.2 cm
    • Djup: 62.8 cm
    • Höjd: 85.1 cm
    • Antal hyllor: 2 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    LIEBHERR GN 1066 Premium NoFrost

    LIEBHERR GN 1066 Premium NoFrost är en praktisk och smidig minifrys med en imponerande kapacitet på 91 liter. Med sina kompakta dimensioner på 60.2 cm i bredd, 62.8 cm i djup och 85.1 cm i höjd, passar den perfekt i mindre kök eller utrymmen där utrymmet är begränsat.

    Effektiv och pålitlig

    Denna minifrys är en högkvalitativ produkt från välrenommerade märket Liebherr. Den är utrustad med den senaste NoFrost-teknologin, vilket innebär att du aldrig behöver bekymra dig för manuell avfrostning. Istället håller NoFrost-systemet frysen frostfri genom att cirkulera kalluft och förhindra bildandet av is.

    LIEBHERR GN 1066 Premium NoFrost har även en energieffektiv design med en låg energiförbrukning på endast 191.0 kWh per år, vilket hjälper dig att spara pengar på elräkningen.

    Funktioner för bekvämlighet

    Med funktioner som barnlås, inbyggt ljus, snabbfrysning och temperaturvarning, kan du vara säker på att din mat och dryck lagras på bästa möjliga sätt. Barnlåset förhindrar att små barn öppnar frysen, medan det inbyggda ljuset hjälper dig att enkelt hitta det du behöver, även i mörka rum. Snabbfrysning gör det möjligt att snabbt frysa ner ny mat eller bevarade rätter, medan temperaturvarningen ger dig en varning om temperaturen i frysen av någon anledning skulle stiga över en säker nivå.

    Praktisk och stilren

    LIEBHERR GN 1066 Premium NoFrost har två hyllor för enkel organisering av dina livsmedel. Dess eleganta och tidlösa design i vitt passar perfekt in i alla typer av köksinredning.

    Med sin högkvalitativa konstruktion, pålitliga prestanda och praktiska funktioner, är LIEBHERR GN 1066 Premium NoFrost den perfekta lösningen för att hålla dina livsmedel fräscha och välorganiserade. Köp den idag och njut av bekvämligheten och kvaliteten hos Liebherr!

    Produkt
    Typ
    Minifrysar
    Modellnamn
    Liebherr GN1066-21 Vit
    Märke
    Liebherr
    Mått
    Djup
    62.8 cm
    Höjd
    85.1 cm
    Bredd
    60.2 cm
    Bredd (nischmått)
    61.0 cm
    Vikt
    42.0 kg
    Specifikationer
    Klimatklass
    SN, ST
    Volym
    91.0 L
    Egenskaper
    Barnlås, Inbyggt ljus, Snabbfrysning, Temperaturvarning
    Avfrostning
    Automatisk avfrostning/NoFrost
    Antal hyllor
    2 st
    Ljudnivå
    42.0 dB
    Energiförbrukning (kWh/år)
    191.0
    Strömförsörjning
    Energiklass
    F
    Spänning
    230 (220-240) V

    16 Produkter från samma kategori: