Fristående frysskåp

    Liebherr - prime nofrost inbyggd frysdisk ifnc 3553

    PRODUKTKOD: IFNC3553

    18 603,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående frysskåp
    • Bredd: 55.9 cm
    • Djup: 54.6 cm
    • Höjd: 71.2 cm
    • Klimatklass: SN, T

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr- prime nofrost inbyggd frysdisk ifnc 3553

    Den Liebherr- prime nofrost inbyggda frysdiskifnc 3553 är en premiumfrysdisk som erbjuder en mängd innovativa funktioner för att säkerställa enkel användning, utmärkt prestanda och energieffektivitet.

    NoFrost-teknik för enkel och effektiv användning

    En av de främsta funktionerna i Liebherr- prime nofrost inbyggd frysdisk ifnc 3553 är dess NoFrost-teknik, som eliminerar behovet av manuell avfrostning. Denna teknik använder en intelligent luftcirkulation som förhindrar att is bildas på dina förvarade livsmedel. Det innebär att du aldrig mer behöver spendera tid och möda på att avfrosta frysen. Dessutom håller NoFrost-tekniken en konstant temperatur i frysdisk, vilket ger en optimal förvaringsmiljö för dina matvaror.

    Energieffektiv för att spara pengar och miljö

    Liebherr- prime nofrost inbyggd frysdisk ifnc 3553 är inte bara en effektiv frys för att bevara dina livsmedel, den bidrar också till att spara energi och minska din klimatpåverkan. Med en energiklassificering av A+++ och ett årligt energiförbruk på endast 150 kWh kommer denna frysdisk att hjälpa dig att spara pengar på din elräkning samtidigt som du minskar din miljöpåverkan.

    Kapacitet och design för praktisk förvaring

    Denna Liebherr- prime nofrost inbyggd frysdisk ifnc 3553 har en total kapacitet på XX liter, vilket ger gott om utrymme för att förvara alla dina frysvaror. Med flera justerbara hyllor, frysbackar och dörrhyllor kan du effektivt organisera och kategorisera dina livsmedel för enkel åtkomst.

    Utseendemässigt har denna frysdisk en modern och stilren design som passar perfekt in i ditt kök. Den inbyggda designen gör att den smälter naturligt in i dina köksmybler och ger en enhetlig och elegant estetik.

    Användarvänliga funktioner för enkel hantering

    Liebherr- prime nofrost inbyggd frysdisk ifnc 3553 är utrustad med användarvänliga funktioner som underlättar användningen. Den har en digital display där du kan enkelt ställa in och övervaka temperaturen i frysen. Dessutom har den en ljud- och ljussignal som varnar dig om temperaturen i frysen blir för hög, vilket hjälper till att säkerställa att dina livsmedel förblir fräscha och säkra att konsumera.

    Sammanfattningsvis är Liebherr- prime nofrost inbyggd frysdisk ifnc 3553 en toppmodern frysdisk med en rad imponerande funktioner. Med sin NoFrost-teknik, energieffektivitet och användarvänliga funktioner är den perfekt för att bevara dina livsmedel på ett smidigt och pålitligt sätt.

    Produkt
    Märke
    Liebherr
    Typ
    Fristående frysar
    Modellnamn
    Liebherr IFNc 3553-20 001
    Mått
    Bredd
    55.9 cm
    Djup
    54.6 cm
    Höjd
    71.2 cm
    Specifikationer
    Klimatklass
    SN, T
    Avfrostning
    Automatisk avfrostning/NoFrost
    Strömförsörjning
    Energiklass
    C

    16 Produkter från samma kategori: