Fristående frysskåp

    Liebherr FNe 5227 Plus NoFrost fristående lådfrys med NoFrost-system

    PRODUKTKOD: FNE 5227

    18 915,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående frysskåp
    • Bredd: 59.7 cm
    • Djup: 67.5 cm
    • Höjd: 185.5 cm
    • Placering: Fristående

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr FNe 5227 Plus NoFrost fristående lådfrys med NoFrost-system

    Produktbeskrivning:

    Den fristående Liebherr FNe 5227 Plus NoFrost lådfrysen är en pålitlig och effektiv lösning för att bevara dina livsmedel på ett säkert sätt. Med sitt eleganta design och användarvänliga funktioner kommer den att bli en oumbärlig del av ditt kök.

    Placering:

    Denna fristående lådfrys kan placeras var som helst i ditt kök eller i valfritt rum. Du behöver inte oroa dig för att den tar upp för mycket plats, då den är kompakt och smidig.

    Klimatklass:

    Liebherr FNe 5227 är av klimatklass SN, vilket innebär att den fungerar optimalt i rumstemperaturer mellan 10°C och 32°C. Detta gör den lämpad för de flesta hus- och lägenhetsmiljöer.

    Typ:

    Den här lådfrysen är av typen fristående, vilket innebär att den inte behöver vara fast installerad. Det ger dig friheten att placera den på önskad plats och enkelt flytta den vid behov.

    Märke:

    Denna lådfrys kommer från det välrenommerade märket Liebherr, känt för sin pålitlighet och högkvalitativa produkter. Med Liebherr kan du vara säker på att du får en produkt som håller länge.

    Modellnamn:

    Modellnamnet för denna lådfrys är Liebherr FNe 5227-20 001 Vit. Den har en elegant vit design som passar perfekt in i de flesta köksinredningar.

    Egenskaper:

    En av de praktiska egenskaperna hos Liebherr FNe 5227 Plus NoFrost lådfrysen är det inbyggda ljuset. Det underlättar för dig att hitta och organisera dina livsmedel, även när rummet är mörkt.

    Avfrostning:

    Tack vare den automatiska avfrostningsfunktionen behöver du inte längre oroa dig för isbildning eller behovet av manuell avfrostning. NoFrost-systemet håller lådfrysen isfri och ger dig mer tid att fokusera på annat.

    Stjärnklass:

    Liebherr FNe 5227 Plus NoFrost lådfrysen har en stjärnklassificering på 4, vilket innebär att den är kapabel att frysa och bevara livsmedel under en längre tid. Detta gör att du kan lagra en mängd olika livsmedel, inklusive råvaror och färdiglagade måltider.

    Sammanfattningsvis är Liebherr FNe 5227 Plus NoFrost en pålitlig och praktisk fristående lådfrys med en rad användbara funktioner. Dess eleganta design och användarvänliga egenskaper gör den till ett utmärkt val för dig som vill säkerställa att dina livsmedel förblir färska och välbevarade över längre tid.

    Produkt
    Typ
    Fristående frysar
    Modellnamn
    Liebherr FNe 5227-20 001 Vit
    Märke
    Liebherr
    Mått
    Bredd
    59.7 cm
    Vikt
    64.5 kg
    Djup
    67.5 cm
    Höjd
    185.5 cm
    Specifikationer
    Avfrostning
    Automatisk avfrostning/NoFrost
    Placering
    Fristående
    Egenskaper
    Inbyggt ljus
    Klimatklass
    SN, T
    Teknisk specifikation
    Stjärnklass
    4
    Strömförsörjning
    Energiklass
    E

    16 Produkter från samma kategori: