Fristående frysskåp

    Liebherr FNd 4655 Prime NoFrost fristående lådfrys med NoFrost-system

    PRODUKTKOD: FND 4655

    17 945,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående frysskåp
    • Bredd: 59.7 cm
    • Djup: 67.5 cm
    • Höjd: 145.5 cm
    • Klimatklass: SN, T

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Energiklass

    Liebherr FNd 4655 Prime NoFrost lådfrys har en imponerande energiklass. Med sin höga energieffektivitet bidrar den till att minska din energiförbrukning och sparar pengar på elräkningen.

    Spaciosa lagringsutrymmen

    Med en kapacitet på hela 312 liter är Liebherr FNd 4655 Prime NoFrost lådfrys perfekt för familjer och stora hushåll. Den har generösa lagringsutrymmen för att rymma alla dina frysta livsmedel.

    NoFrost-system

    En av de största fördelarna med Liebherr FNd 4655 Prime NoFrost lådfrys är dess innovativa NoFrost-system. Detta system förhindrar isbildning och frost på insidan av frysen. Med NoFrost behöver du aldrig mer avfrosta frysen manuellt, vilket sparar tid och ansträngning.

    Lätt tillgänglighet

    Liebherr FNd 4655 Prime NoFrost lådfrys är utformad för att ge dig enkel åtkomst till dina frysta varor. Med sin lådfunktion kan du enkelt organisera och hitta dina livsmedel. Dessutom kommer lådfunktionen med transparenta lock, vilket gör det enkelt att se innehållet i lådorna utan att behöva öppna dem.

    Klimatklass SN

    Med sin klimatklass SN kan Liebherr FNd 4655 Prime NoFrost lådfrys fungera optimalt även vid rumstemperaturer så låga som 10°C. Detta gör att du kan placera frysen i områden med svalare temperaturer utan att påverka dess prestanda.

    Enkel användning och kontroll

    Liebherr FNd 4655 Prime NoFrost lådfrys är utrustad med en användarvänlig kontrollpanel som gör det enkelt att justera temperaturen och andra inställningar. Dessutom har den en tydlig display som visar temperaturen i frysen för enkel kontroll.

    Sammanfattningsvis är Liebherr FNd 4655 Prime NoFrost lådfrys en pålitlig och effektiv fristående lådfrys som erbjuder generöst lagringsutrymme och bekvämlighet. Med sitt NoFrost-system behöver du aldrig mer bekymra dig för frost och isbildning. Den här frysen är den perfekta lösningen för att hålla dina frysta varor fräscha och organiserade.

    Produkt
    Typ
    Fristående frysar
    Modellnamn
    Liebherr FND 4655-20 001
    Märke
    Liebherr
    Mått
    Vikt
    58.9 kg
    Höjd
    145.5 cm
    Djup
    67.5 cm
    Bredd
    59.7 cm
    Specifikationer
    Avfrostning
    Automatisk avfrostning/NoFrost
    Klimatklass
    SN, T
    Strömförsörjning
    Energiklass
    D

    16 Produkter från samma kategori: