Mikrovågsugnar

    Smeg - selezione - inbyggd mikrovågsugn fmi420n2

    PRODUKTKOD: FMI420N2

    7 107,00 kr
    Inkl. moms
    Mikrovågsugn 39 cm, TFT-display, touch control, 3 automatiska program, 5 funktioner (2 med mikrovågsugn, grill), kavitet i rostfritt stål, roterande tallrik (24,5 cm), nettovolym: 20 l

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg - selezione - inbyggd mikrovågsugn fmi420n2

    Kompakt och kraftfull

    Den eleganta och stilfulla Smeg selezione är en inbyggd mikrovågsugn som erbjuder både prestanda och bekvämlighet. Med sin kompakta design passar den perfekt i små kök utan att ta upp för mycket utrymme. Trots sin storlek har den ändå en imponerande ugnsvolym på 20 liter, vilket gör den tillräckligt stor för att tillaga en mängd olika rätter.

    Mångsidig användning

    Smeg selezione är utrustad med en grillfunktion, vilket ger dig möjlighet att få en härlig gyllene yta på dina rätter. Du kan enkelt tillaga allt från grillade mackor till saftiga biffar. Dessutom har denna mikrovågsugn inte en roterande tallrik, vilket ger dig mer utrymme för större maträtter, som exempelvis en hel kyckling.

    Enkel att använda

    Med smidiga reglage och en intuitiv knappsats är det enkelt att använda denna mikrovågsugn. Du kan enkelt välja mellan olika effektnivåer och tidsinställningar för att få perfekt resultat varje gång. Dessutom har den en praktisk timerfunktion, så du kan ställa in matlagnings- eller uppvärmningstiden och sedan slappna av medan Smeg selezione tar hand om resten.

    En elegant och stilren design

    Smeg selezione är inte bara en kraftfull och mångsidig mikrovågsugn, den är också en designmässig prydnad i ditt kök. Med sin stilrena och eleganta design passar den perfekt in i moderna köksmiljöer. Välj mellan olika färger för att matcha din personliga stil och inredning.

    Smeg selezione - en kraftfull och elegant inbyggd mikrovågsugn som ger dig möjlighet att tillaga en mängd olika rätter med stil och bekvämlighet.

    Specifikationer
    Varmluft
    Nej
    Ugnsvolym
    20 liter
    Storlek
    Liten
    Roterande tallrik
    Nej
    Grillfunktion
    Ja

    16 Produkter från samma kategori: