Inbyggnadsmikro

    Whirlpool inbyggd mikrovågsugn amw 731/nb

    PRODUKTKOD: AMW731NB

    4 969,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Inbyggnadsmikro
    • Färg: Svart
    • Placering: Fristående

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning:

    Effektiv och stilren mikrovågsugn

    Whirlpool inbyggd mikrovågsugn AMW731/NB är en elegant och högpresterande apparat som kommer att bli en praktisk och snygg tillägg till ditt kök. Med en kapacitet på 31 liter och en effekt på 1000 watt, kombinerar den både kraft och funktionalitet för att uppfylla alla dina matlagningssbehov.

    Mångsidiga matlagningsalternativ

    Denna mikrovågsugn erbjuder ett brett spektrum av matlagningsalternativ för att tillgodose olika smaker och preferenser. Med flera förinställda program för uppvärmning, tining och kokning kan du enkelt och snabbt tillaga och förbereda en mängd olika rätter. Dessutom har den en grillfunktion som ger dig möjlighet att ge dina rätter en perfekt gyllene yta.

    Användarvänlig och bekväm

    Whirlpool AMW731/NB har en enkel och intuitiv kontrollpanel som gör den mycket enkel att använda. Dessutom kommer den med en inbyggd timer och ett tydligt LED-display som hjälper dig att övervaka matlagningen noggrant. Med dess inbyggda fjärrkontroll kan du enkelt styra ugnen från ett bekvämt avstånd, vilket gör matlagningen ännu mer bekväm och anpassningsbar.

    Platsbesparande och stilren design

    Denna inbyggda mikrovågsugn från Whirlpool är utformad för att spara utrymme och passar perfekt för montering under en köksskåp eller i en inbyggd väggplats. Dess svarta färg ger den en elegant och modern touch till köket, och dess stilrena design gör den enkel att matcha med andra apparater och inredningar.

    Säker och pålitlig

    Whirlpool AMW731/NB är utformad med säkerhet i åtanke. Den har en barnspärrfunktion för att förhindra att oönskade inställningar ändras av misstag. Dessutom har den en inbyggd säkerhetslås för att förhindra oavsiktlig användning och minimera riskerna för olyckor i köket.Slutligen erbjuder denna Whirlpool inbyggda mikrovågsugn AMW731/NB en kombination av kraft, mångsidighet, stil och användarvänlighet för att göra matlagningen till en enkel och njutbar upplevelse. Låt den bli din pålitliga partner i köket för att göra god matlagning till verklighet.
    Produkt
    Modellnamn
    Mikrovågsugnen Whirlpool Corporation AMW731NB 31L 1000 Svart
    Design
    Färg
    Svart
    Specifikationer
    Placering
    Fristående

    16 Produkter från samma kategori: