Inbyggnadsmikro

    TEKA ML 8220 BIS L Mikrovågsugn 39 cm Marmor Vit

    PRODUKTKOD: ML 8220 BIS L MARBLE WHITE

    7 377,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Inbyggnadsmikro
    • Egenskaper: Grill

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: TEKA ML 8220 BIS L Mikrovågsugn 39 cm Marmor Vit

    Allmän information

    Teka ML 8220 BIS L är en elegant mikrovågsugn med en kapacitet på 22 liter som kommer i en vacker marmorvit färg. Med sin stilrena design passar den perfekt in i alla moderna kök och ger dig både stil och funktionalitet.

    Funktioner

    Grill

    Denna mikrovågsugn är utrustad med en grillfunktion som gör det möjligt för dig att grilla dina favoriträtter på ett enkelt och bekvämt sätt. Du kan tillaga allt från saftiga köttbitar till krispiga grönsaker med den inbyggda grillen.

    Användarvänlighet

    Teka ML 8220 BIS L kommer med en rad funktioner som gör det enkelt och smidigt att använda. Den har en intuitiv display som visar tydliga instruktioner och en enkel knappsats för att välja önskade inställningar. Dessutom har den en timerfunktion som hjälper dig att hålla koll på tiden och undvika överkokning eller övergrillning.

    Storlek

    Denna mikrovågsugn har en höjd på 39 cm och en kapacitet på 22 liter. Detta gör den tillräckligt rymlig för att laga större rätter samtidigt som den tar upp minimalt med utrymme i ditt kök.

    Kvalitet och hållbarhet

    Teka är ett pålitligt märke som är känt för att tillverka produkter av hög kvalitet. Denna mikrovågsugn är inget undantag och är konstruerad för att vara hållbar och pålitlig under lång tid. Dess marmorvita finish ger den inte bara ett elegant utseende utan gör också att den är enkel att rengöra och hålla i gott skick.

    Slutsats

    TEKA ML 8220 BIS L Mikrovågsugn 39 cm Marmor Vit är den perfekta blandningen av stil och funktionalitet. Med sin grillfunktion, användarvänlighet och hållbara konstruktion gör den matlagningen till en enkel och trevlig upplevelse. Ge ditt kök en uppgradering med denna eleganta mikrovågsugn från Teka.
    Produkt
    Märke
    Teka
    Modellnamn
    Teka Mikrovågsugnen 22L 220 W
    Specifikationer
    Egenskaper
    Grill

    16 Produkter från samma kategori: