Inbyggnadsmikro

    Whirlpool - inbyggd mikrovågsugn w9 md260 bss

    PRODUKTKOD: W9MD260BSS

    10 218,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Inbyggnadsmikro
    • Egenskaper: Upptiningsfunktion
    • Färg: Svart
    • Placering: Inbyggd

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Beskrivning:

    Whirlpool - inbyggd mikrovågsugn w9 md260 bss

    Whirlpool W9 MD260 BSS är en stilren och modern inbyggd mikrovågsugn i svart färg. Den är tillverkad av det populära märket Whirlpool och gör matlagningen enkel och bekväm.

    Funktioner:

    Upptiningsfunktion: Den inbyggda mikrovågsugnen har en praktisk upptiningsfunktion som gör det snabbt och enkelt att tina upp fryst mat. Du kan enkelt välja önskad upptiningstid och mikrovågsugnen tar hand om resten.

    Kapacitet: Whirlpool W9 MD260 BSS har en rymlig kapacitet som rymmer många olika typer av maträtter. Detta gör den idealisk för både små och stora hushåll.

    Design: Den svarta färgen ger en elegant och stilren look till mikrovågsugnen. Den inbyggda designen gör att den smälter in snyggt i köket och tar minimalt med utrymme.

    Kvalitet: Whirlpool är känt för sin höga kvalitet och pålitlighet. W9 MD260 BSS är inget undantag och kommer med Whirlpools pålitliga teknologi och hållbara konstruktion.

    Användarvänlighet: Mikrovågsugnen är enkel att använda med intuitiva knappar och en tydlig display. Du kan enkelt välja olika matlagningsalternativ och justera mikrovågseffekten efter behov.

    Säkerhet: Whirlpool W9 MD260 BSS är designad med säkerhet i åtanke. Den har barnlås för att förhindra oavsiktlig användning, vilket är särskilt viktigt om du har små barn i hemmet.

    Whirlpool W9 MD260 BSS är en pålitlig och välpresterande inbyggd mikrovågsugn som gör matlagningen enkel och bekväm. Med sina praktiska funktioner och stilrena design kommer den att bli en värdefull tillägg till ditt kök.

    Produkt
    Modellnamn
    Whirlpool W9 MD260 BSS Svart
    Märke
    Whirlpool
    Design
    Färg
    Svart
    Specifikationer
    Placering
    Inbyggd
    Egenskaper
    Upptiningsfunktion

    16 Produkter från samma kategori: