Inbyggnadsmikro

    Whirlpool - inbyggd mikrovågsugn w7 md440 nb

    PRODUKTKOD: W7MD440NB

    7 436,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Inbyggnadsmikro
    • Max effekt mikrovågsugn: 1000 W
    • Placering: Integrerad
    • Storlek: Liten
    • Ugnsvolym: 31 liter

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Whirlpool - inbyggd mikrovågsugn w7 md440 nb

    Whirlpool - inbyggd mikrovågsugn w7 md440 nb är en kraftfull och stilren mikrovågsugn som passar perfekt för en integrerad placering i ditt kök. Med sin maximala effekt på 1000 W kan du enkelt och snabbt värma upp dina maträtter.

    Smidig integrerad placering

    Denna mikrovågsugn är specifikt utformad för att passa en integrerad placering i ditt kök. Den kan enkelt installeras i köksskåp eller i en nisch och smälter fint in i resten av köksdesignen. I och med att den integreras i köket sparar du även värdefullt utrymme på köksbänken.

    Kompakt storlek

    Med sin kompakta storlek är denna mikrovågsugn perfekt för mindre kök eller för de som vill ha en mindre synlig mikrovågsugn. Trots sin lilla storlek har den ändå en imponerande ugnsvolym på 31 liter, vilket gör att du enkelt kan värma upp även större maträtter.

    Effektiv 3D-mikrovågssystem

    Denna mikrovågsugn är utrustad med en effektiv 3D-mikrovågssystem som säkerställer en jämn och snabb uppvärmning. Detta innebär att maträtter blir varma både inifrån och utifrån samtidigt, vilket ger en mer jämn och god smak.

    Grillfunktion för extra krispighet

    För de som gillar extra krispiga och gratinerade rätter är denna mikrovågsugn även utrustad med en grillfunktion. Du kan enkelt ge dina maträtter en gyllene och knaprig yta med hjälp av grillfunktionen, vilket ger en extra dimension till dina matlagningserfarenheter.

    Roterande tallrik för jämn uppvärmning

    Denna mikrovågsugn har en roterande tallrik som säkerställer en jämn uppvärmning av maträtterna. Tallriken snurrar och sprider värmen över hela maträtten, vilket ger en mer jämn och effektiv uppvärmning. Du slipper därmed kalla fläckar eller överhettade områden i dina maträtter.

    Enkel att hantera och underhålla

    Whirlpool - inbyggd mikrovågsugn w7 md440 nb är enkel att använda och rengöra. Den har enkel och intuitiv programmering med tydliga knappar och kontroller. Inredningen är lätt att rengöra och tål olika rengöringsmedel, vilket gör underhåll och rengöring mycket enklare.

    Komplett produktinformation

    Produktvikt: 27 kg

    Höjd: X cm

    Bredd: X cm

    Djup: X cm

    Max effekt mikrovågsugn: 1000 W

    Ovnsvolym: 31 liter

    Funktioner: 3D-mikrovågor, grillfunktion, roterande tallrik

    Med Whirlpool - inbyggd mikrovågsugn w7 md440 nb får du en kraftfull, stilren och effektiv mikrovågsugn som enkelt integreras i ditt kök.

    Mått
    Vikt
    27 kg
    Specifikationer
    Storlek
    Liten
    Grillfunktion
    Ja
    Roterande tallrik
    Ja
    Varmluft
    Nej
    Placering
    Integrerad
    Max effekt mikrovågsugn
    1000 W
    Funktioner
    3D-mikrovågor
    Ugnsvolym
    31 liter

    16 Produkter från samma kategori: