Inbyggnadsmikro

    TEKA MWR 32 BIA VN Kompakt mikrovågsugn 45 cm

    PRODUKTKOD: MWR 32 BIA VN

    9 904,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Inbyggnadsmikro
    • Färg: Creme
    • Placering: Integrerad
    • Grillfunktion: Nej
    • Roterande tallrik: Nej

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    TEKA MWR 32 BIA VN Kompakt mikrovågsugn 45 cm

    Färg: Creme

    Placering: Integrerad

    Grillfunktion: Nej

    Roterande tallrik: Nej

    Varmluft: Nej

    Beskrivning:

    TEKA MWR 32 BIA VN är en kompakt och stilren mikrovågsugn i färgen Creme som är perfekt att integrera i ditt kök. Med en bredd på endast 45 cm tar den minimalt med plats, vilket gör den lämplig även för mindre kök.

    Trots sin kompakta design är denna mikrovågsugn utrustad med kraftfulla funktioner. Den har inte bara en integrerad placering, vilket ger den en sömlös och elegant look i ditt kök, utan den har även en rad praktiska funktioner som underlättar matlagningen.

    Grillfunktionen är inte inkluderad i denna modell, vilket kan vara en fördel om du inte använder grillen så ofta eller om du har en separat grill i ditt kök. Istället kan du använda mikrovågsugnen för att tina och värma upp mat på ett snabbt och effektivt sätt.

    Denna mikrovågsugn har inte heller en roterande tallrik, vilket gör den enklare att rengöra och rengöra. Du behöver inte oroa dig för att tallriken ska fastna eller att maten ska sprutas runt. Istället kan du enkelt torka av insidan för att hålla mikrovågsugnen ren.

    Slutligen har denna modell inte heller varmluftsfunktion. Det kan vara en nackdel om du ofta lagar mat som kräver varmluft, men om du främst använder mikrovågsugnen för att värma upp och tina mat kommer du att uppskatta dess kompakta design och enkla användning.

    TEKA MWR 32 BIA VN är en pålitlig och stilren mikrovågsugn som passar perfekt i ett integrerat kök. Med sitt låga pris och kraftfulla funktioner är den ett bra alternativ för dig som vill ha en praktisk och användarvänlig mikrovågsugn.

    Design
    Färg
    Creme
    Specifikationer
    Placering
    Integrerad
    Grillfunktion
    Nej
    Varmluft
    Nej
    Roterande tallrik
    Nej

    16 Produkter från samma kategori: