Inbyggnadsmikro

    Whirlpool inbyggd mikrovågsugn amw 440/ix

    PRODUKTKOD: AMW440IX

    3 776,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Inbyggnadsmikro
    • Bredd: 59.5 cm
    • Djup: 32.0 cm
    • Höjd: 38.2 cm
    • Effektlägen: 4
    • Egenskaper: Display, Klocka, Roterande tallrik, Upptiningsfunktion

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Medium (<10)

    Whirlpool inbyggd mikrovågsugn amw 440/ix

    Den Whirlpool inbyggda mikrovågsugnen amw 440/ix är den perfekta lösningen för en integrerad mikrovågsugn i ditt kök. Med sin snygga och minimalistiska design smälter den sömlöst in med dina befintliga köksluckor.

    Färg: Integrerad

    Denna mikrovågsugn är utformad för att integreras med dina köksluckor, vilket ger en enhetlig och stilren look i ditt kök. Den är designad för att passa perfekt in i vilket köksstil som helst.

    Lucköppning: Sidleds

    Med sin praktiska sidleds lucköppning ger den här mikrovågsugnen enkel och bekväm åtkomst till dina maträtter. Du behöver inte längre böja dig över ugnen för att placera eller ta ut dina rätter.

    Placering: Inbyggd

    Whirlpool AMW440IX är speciellt utformad för att placeras inbyggd i ditt kök. Med sitt kompakta format kan den monteras på ett bekvämt sätt ovanför eller bredvid din ugn eller annan köksutrustning.

    Storlek: Mellanstor

    Med en bredd på 59.5 cm, djup på 32.0 cm och höjd på 38.2 cm har denna mikrovågsugn en mellanstorlek som passar perfekt för kök där utrymmet är begränsat.

    Roterande tallrik: Ja

    En praktisk roterande tallrik med en diameter på 25.0 cm medföljer denna mikrovågsugn. Den roterar jämnt och ger en effektiv uppvärmning av dina maträtter.

    Volym: 22.0 L

    Whirlpool AMW440IX har en volym på 22.0 liter, vilket ger gott om utrymme för att tillaga eller värma upp dina favoriträtter.

    Vikt: 21.0 kg

    Med en vikt på 21.0 kg är denna mikrovågsugn lätt att installera och montera. Den är också lätt att flytta om du skulle vilja ändra placeringen inom ditt kök.

    Effektlägen: 4

    Whirlpool AMW440IX har fyra olika effektlägen, vilket ger dig flexibilitet och precision när du tillagar dina maträtter.

    Effekt (max): 750 W

    Med en maximal effekt på 750 W kan denna mikrovågsugn snabbt och effektivt värma upp dina maträtter, vilket sparar tid och energi.

    Övriga funktioner: Display, Klocka, Roterande tallrik, Upptiningsfunktion

    Denna mikrovågsugn är utrustad med en praktisk display och klocka, vilket gör det enkelt att ställa in önskad tid och övervaka tillagningstiden. Den har också en roterande tallrik för jämn uppvärmning, samt en praktisk upptiningsfunktion som gör att du enkelt kan tina upp mat direkt från frysen.

    Whirlpool AMW440IX Integrerad mikrovågsugn är den perfekta kombinationen av stil, funktion och användarvänlighet. Med sin integrerade design passar den harmoniskt in i ditt kök, medan dess funktioner gör matlagning och uppvärmning snabbt och enkelt. Ge ditt kök en uppgradering med denna pålitliga och stilrena mikrovågsugn från Whirlpool.

    Produkt
    Modellnamn
    Whirlpool AMW440IX Integrerad
    Märke
    Whirlpool
    Mått
    Vikt
    21.0 kg
    Höjd
    38.2 cm
    Djup
    32.0 cm
    Bredd
    59.5 cm
    Tallrikens diameter
    25.0 cm
    Design
    Färg
    Integrerad
    Specifikationer
    Lucköppning
    Sidleds
    Volym
    22.0 L
    Egenskaper
    Display, Klocka, Roterande tallrik, Upptiningsfunktion
    Storlek
    Mellanstor
    Roterande tallrik
    Ja
    Effekt (max)
    750 W
    Placering
    Inbyggd
    Effektlägen
    4

    16 Produkter från samma kategori: