Inbyggnadsmikro

    Mikrovågsugn Samsung NQ5B5713GBS/U2 50l 900W inox/svart WiFi

    PRODUKTKOD: NQ5B5713GBS/U2

    9 823,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Inbyggnadsmikro
    • Färg: Svart
    • Varumärke: Samsung
    • Tillverkare: NQ5B5713GBS
    • Inre material: emalj

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Mikrovågsugn SAMSUNG NQ5B5713GBS/U2 50 liter 900W rostfritt stål/svart WiFi

    SAMSUNG NQ5B5713GBS/U2 är en modern mikrovågsugn med en kapacitet på 50 liter och en effekt på 900 W. Den har en elegant design i rostfritt stål/svart och funktioner som underlättar matlagningen.

    Viktigaste funktioner

    - Bredd: 59,5 cm
    - Dominerande färg: Rostfritt stål / Svart
    - Öppningsriktning för dörren: Nedåt
    - Kontroll: Mekanisk
    - Grill: Nej
    - Grundläggande funktioner: Uppvärmning, Avfrostning, Warmhållning av rätter
    - Ytterligare funktioner: Kontroll med smartphone, Automatisk rengöring, Automatiska program, Ljudsignal, Barnsäkerhet
    - Mikrovågor med 900 W effekt

    Snabb matlagning

    Samsungs mikrovågsugn gör det möjligt att inte bara värma mat, utan även laga mat. Med en stor kapacitet räcker det för hela familjen. Dessutom, med en mikrovågseffekt på 900 W och automatiska program, kommer du att tillbringa mindre tid i köket.

    Modern teknik för bästa resultat

    Det enklaste sättet att få läckra rätter på din matbord är genom automatiska program som underlättar matlagning och avfrostning. Den stora komplicerar gör att du kan laga en familjemåltid. Den är lätt att använda och dess interiör kan enkelt rengöras med hjälp av ångrengöringsprogrammet.

    Automatisk avfrostning utan att förlora smak

    Med fem automatiska Auto Defrost-program kan du snabbt och jämnt tina kött, grönsaker eller bröd utan att behöva ta ut dem från frysen i förväg. Du kan vara säker på att smaken och näringsvärdet bevaras.

    Ångrengöring

    Ett enkelt sätt att få en fläckfri renhet. Om det finns matrester kvar i ugnen efter matlagning behöver du inte skura den. Häll bara vatten i botten och starta det speciella programmet. Ånga kommer att genereras för att lösa även torkade fläckar, som sedan kan torkas bort med en mjuk trasa.

    Kapacitet på 50 liter

    Förbered stora rätter. En stor komplicerar (50 liter) är en ovärderlig hjälp när du lagar mat. Du kommer inte bara att kunna värma en portion mat, utan också förbereda middag eller lunch för alla familjemedlemmar.

    Intuitiv användning

    Den vita LCD-skärmen är lättläst, vilket gör det enkelt att använda mikrovågsugnen. Tryck på ikonerna för att välja olika program och funktioner, och använd vredet för att välja värden.

    Ceramic Inside™-beläggning

    Renhet och bekvämlighet. Ugnens interiör är täckt med keramisk emalj. Det är en extremt hållbar beläggning som är svår att repa. Det är också slätt, vilket gör det enkelt att hålla ugnen ren. Dessutom har det antibakteriella egenskaper och absorberar inte lukten av uppvärmd mat.

    SmartThings-teknik. Kontroll från var som helst

    Med mikrovågsugnen utrustad med Wi-Fi-modul kan du styra den även när du är borta hemifrån. Den nya matlagningstekniken öppnar upp för dig via SmartThings Cooking-appen. Den kommer att föreslå intressanta recept anpassade efter din diet och kulinariska preferenser. Den kommer att guida dig steg för steg genom att laga utsökta rätter. Den kommer att hjälpa dig att välja menyer för hela veckan och skapa en inköpslista.

    Upptäck andra funktioner i mikrovågsugnen

    Matlagning blir enklare och trevligare när du använder de extra praktiska funktionerna i Samsung NQ5B5713GBS-mikrovågsugnen.

    Produkt
    Modellnamn
    NQ5B5713GBS
    Design
    Färg
    Svart
    Specifikationer
    Tillverkare
    NQ5B5713GBS
    Varumärke
    Samsung

    16 Produkter från samma kategori: