Inbyggnadsmikro

    TEKA MWR 32 BIA AT Kompakt mikrovågsugn 45 cm

    PRODUKTKOD: MWR 32 BIA AT

    10 267,40 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Inbyggnadsmikro
    • Färg: Creme
    • Placering: Integrerad
    • Grillfunktion: Nej
    • Roterande tallrik: Nej

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    TEKA MWR 32 BIA AT Kompakt mikrovågsugn 45 cm

    Elegant och platsbesparande design

    TEKA MWR 32 BIA AT är en kompakt mikrovågsugn med en bred på 45 cm. Dess eleganta creme-färg passar perfekt in i alla moderna kök och tar minimalt med utrymme på din bänkskiva. Denna integrerade mikrovågsugn smälter diskret in i din köksinredning och ger en stilfull touch till ditt kök.

    Inget behov av att köpa en separat grill

    Med TEKA MWR 32 BIA AT får du en praktisk mikrovågsugn utan grillfunktion. Detta kan vara en fördel om du inte har behov av att grilla mat i din mikrovågsugn eller om du har en separat grill i ditt kök. Du kommer att ha gott om utrymme för att värma upp och tina mat, samt tillagning av enklare rätter.

    Lämplig för mindre portioner

    Denna kompakta mikrovågsugn har inte en roterande tallrik, vilket gör den perfekt för att värma upp och tina små portioner av mat. Du kan enkelt placera tallrikar och skålar i mikrovågsugnen utan att oroa dig för att de inte ska få plats eller att de ska trilla av tallriken. TEKA MWR 32 BIA AT gör det enkelt att snabbt värma upp en enkel måltid eller en liten portion rester.

    Enkel och bekväm användning

    TEKA MWR 32 BIA AT är utrustad med en mängd användbara funktioner för att göra matlagning och uppvärmning så enkelt som möjligt. Den har en enkel och intuitiv kontrollpanel som gör det enkelt att välja önskad inställning. Du kan också justera tiden och effekten för att få det perfekta resultatet. Denna kompakta mikrovågsugn är en idealisk lösning för alla som vill ha bekvämligheten med en mikrovågsugn i ett litet utrymme.

    TEKA MWR 32 BIA AT Kompakt mikrovågsugn 45 cm - den perfekta lösningen för enkel matlagning och uppvärmning i ett mindre utrymme. Med sin elegant design, praktiska funktioner och bekväma användning, kommer denna integrerade mikrovågsugn definitivt att bli en uppskattad tillägg till ditt kök.

    Design
    Färg
    Creme
    Specifikationer
    Placering
    Integrerad
    Grillfunktion
    Nej
    Varmluft
    Nej
    Roterande tallrik
    Nej

    16 Produkter från samma kategori: