Inbyggnadsmikro

    TEKA MWR 22 BI VN Mikrovågsugn 39 cm

    PRODUKTKOD: MWR 22 BI VN

    6 778,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Inbyggnadsmikro
    • Effektlägen: 5 st
    • Färg: Creme
    • Lucköppning: Åt sidan
    • Max effekt mikrovågsugn: 850 W

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Vacker och funktionell mikrovågsugn

    Produktnamn: TEKA MWR 22 BI VN Mikrovågsugn 39 cm

    TEKA MWR 22 BI VN mikrovågsugn är en integrerad mikrovågsugn som kombinerar stil och funktionalitet. Med sin vackra creme färg passar den perfekt in i ditt kök och ger det en elegant touch.

    Komfortabil lucköppning

    Med en praktisk lucköppning åt sidan får du enkel tillgång till din mat. Du kan smidigt öppna och stänga luckan utan att behöva oroa dig för att den ska vara i vägen.

    Kraftfulla prestanda

    TEKA MWR 22 BI VN mikrovågsugn har en maxeffekt på 850 W, vilket ger dig snabba och effektiva resultat när du värmer eller tillagar mat. Du kan vara säker på att din mat blir varm och klar på nolltid.

    Kompakt och praktisk

    Med en ugnsvolym på 22 liter är TEKA MWR 22 BI VN mikrovågsugn perfekt för mindre kök eller för den som behöver en kompakt mikrovågsugn. Dess storlek gör att den enkelt får plats på ditt köksbänk eller integreras i din inredning.

    Många användbara funktioner

    TEKA MWR 22 BI VN mikrovågsugn har en grillfunktion som ger dig möjlighet att grilla och få en härlig yta på dina rätter. Med dess fem olika effektlägen kan du välja den inställning som passar din mat bäst.

    Enkel användning

    TEKA MWR 22 BI VN mikrovågsugn är användarvänlig och intuitiv att använda. Med dess praktiska kontroller kan du enkelt välja önskad inställning och program. Du behöver inte vara en expertkock för att använda denna mikrovågsugn.

    Sammanfattningsvis är TEKA MWR 22 BI VN mikrovågsugn en vacker och funktionell mikrovågsugn som kombinerar stil med kraftfull prestanda. Med sina olika funktioner och användarvänlighet får du en pålitlig och praktisk partner i ditt kök.

    Design
    Färg
    Creme
    Specifikationer
    Roterande tallrik
    Nej
    Max effekt mikrovågsugn
    850 W
    Placering
    Integrerad
    Effektlägen
    5 st
    Lucköppning
    Åt sidan
    Ugnsvolym
    22 liter
    Grillfunktion
    Ja
    Storlek
    Liten
    Varmluft
    Nej

    16 Produkter från samma kategori: