Inbyggnadsmikro

    Smeg - linea - mikrovågsugn fmi120n1

    PRODUKTKOD: FMI120N1

    6 745,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Inbyggnadsmikro
    • Bredd: 595 mm
    • Djup: 340 mm
    • Höjd: 390 mm
    • Placering: Integrerad

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Medium (<10)

    Namn: Smeg - linea - mikrovågsugn fmi120n1

    Max effekt mikrovågsugn

    Denna mikrovågsugn från Smeg har en imponerande maximal effekt för att snabbt värma upp dina maträtter. Med hög effekt kan du snabbt och effektivt tillaga dina favoriträtter på kort tid.

    Placering

    Denna mikrovågsugn är utformad för att vara integrerad i ditt kök. Den kan enkelt placeras i en kökslucka eller monteras under en bänkskiva för att ge en elegant och enhetlig look i ditt kök.

    Storlek

    Denna Smeg mikrovågsugn är perfekt för mindre kök och utrymmen. Den har en kompakt storlek som passar bra i trånga utrymmen och ger dig ändå alla de funktioner du behöver för att tillaga dina måltider.

    Bredd

    Med en bredd på 595 mm är denna mikrovågsugn smal och tar inte upp mycket plats i ditt kök. Perfekt för en liten lägenhet eller ett kök med begränsat utrymme.

    Djup

    Den kompakta designen på denna mikrovågsugn har ett djup på 340 mm, vilket gör den idealisk för mindre utrymmen. Du behöver inte offra funktioner eller kvalitet för att rymmas in i ett mindre kök.

    Höjd

    Med en höjd på 390 mm passar denna mikrovågsugn smidigt in i ditt kök. Den tar inte upp mycket plats på bänkskivan eller under köksskåpen, vilket ger dig mer utrymme att arbeta med.

    Ugnsvolym

    Med en ugnsvolym på 20 liter ger denna mikrovågsugn tillräckligt med utrymme för att tillaga en mängd olika maträtter. Du kan enkelt laga tillräckligt med mat för en familj eller ett mindre sällskap.

    Grillfunktion

    Denna mikrovågsugn är utrustad med en grillfunktion som tillåter dig att grilla dina maträtter för att få en krispig och gyllene yta. Perfekt för att tillaga läckra gratänger, smältost eller för att ge dina rätter en extra god smak.

    Roterande tallrik

    Denna mikrovågsugn är inte utrustad med en roterande tallrik. Detta gör att du kan använda hela ugnsvolymen för att laga mat i stället för att begränsas av en tallrik med en specifik diameter.

    Varmluft

    Denna mikrovågsugn har inte en varmluftsfunktion. Detta innebär att du inte kan tillaga mat med varmluft i ugnen, men du kan fortfarande använda de andra funktionerna som erbjuds för att värma och tillaga maten effektivt.

    Anslutningseffekt

    Den exakta anslutningseffekten för denna mikrovågsugn är inte angiven. Se till att du har rätt elektrisk anslutning och att du följer tillverkarens installationsinstruktioner för att säkerställa en korrekt anslutning.

    Vikt

    Vikten för denna mikrovågsugn är inte angiven. Det rekommenderas att följa tillverkarens instruktioner för att säkerställa korrekt och säker användning av mikrovågsugnen.

    Mått
    Höjd
    390 mm
    Bredd
    595 mm
    Djup
    340 mm
    Specifikationer
    Roterande tallrik
    Nej
    Grillfunktion
    Ja
    Placering
    Integrerad
    Varmluft
    Nej
    Ugnsvolym
    20 liter
    Storlek
    Liten

    16 Produkter från samma kategori: