Inbyggnadsmikro

    Smeg - new linea - mikrovågsugn mp122n1

    PRODUKTKOD: MP122N1

    11 549,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Inbyggnadsmikro
    • Bredd: 59.5 cm
    • Djup: 33.4 cm
    • Höjd: 39.0 cm
    • Egenskaper: Display, Grill, Klocka, Upptiningsfunktion

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg MP122N1 - En stilfull och praktisk mikrovågsugn

    Med Smeg MP122N1 får du en elegant och effektiv mikrovågsugn som passar perfekt in i ditt kök. Dess svarta färg och smakfulla design ger en modern touch till din inredning. Denna mikrovågsugn är perfekt för dig som vill ha en inbyggd lösning och den har en sidleds lucköppning för enkel åtkomst till dina maträtter.

    Komfort och funktionalitet i ett

    Smeg MP122N1 är utrustad med en mängd praktiska funktioner för att göra matlagningen både enklare och roligare. Den har en generös kapacitet på 22 liter, vilket gör den tillräckligt stor för att tillaga och värma upp olika rätter. Dessutom har den en imponerande effekt på 850 watt, vilket gör snabb uppvärmning möjlig.

    Den här mikrovågsugnen är inte bara enkel att använda, den är även utrustad med en tydlig display och en klocka för att hålla koll på tiden. Dessutom har den en grillfunktion med en effekt på 1200 watt, vilket ger dig möjlighet att laga mat med extra krispighet och smak. Det finns också en upptiningsfunktion som gör det möjligt att tina upp frysta livsmedel på ett snabbt och smidigt sätt.

    Hög kvalitet och pålitlighet

    Som en produkt från Smeg kan du vara säker på att du får en mikrovågsugn av högsta kvalitet. Smeg är känt för att tillverka apparater av högsta standard, och MP122N1 är inget undantag. Dess robusta konstruktion och pålitliga prestanda gör den till en perfekt följeslagare i köket.

    Med Smeg MP122N1 får du en stilfull och praktisk mikrovågsugn som passar perfekt i ditt kök. Med dess eleganta design och användarvänliga funktioner är den ett utmärkt val för alla matlagningsbehov. Förbättra din matlagningserfarenhet och lägg till en touch av stil med denna enastående mikrovågsugn från Smeg.

    Produkt
    Märke
    Smeg
    Modellnamn
    Smeg MP122N1 Svart
    Mått
    Höjd
    39.0 cm
    Bredd
    59.5 cm
    Djup
    33.4 cm
    Design
    Färg
    Svart
    Specifikationer
    Lucköppning
    Sidleds
    Grilleffekt
    1200 W
    Volym
    22.0 L
    Effekt (max)
    850 W
    Storlek
    Mellanstor
    Egenskaper
    Display, Grill, Klocka, Upptiningsfunktion
    Placering
    Inbyggd

    16 Produkter från samma kategori: