Inbyggnadsmikro

    Whirlpool inbyggd mikrovågsugn w7 md440

    PRODUKTKOD: W7MD440

    8 828,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Inbyggnadsmikro
    • Bredd: 59.5 cm
    • Djup: 46.8 cm
    • Höjd: 38.5 cm
    • Effektlägen: 7
    • Egenskaper: Display, Grill, Kvartsgrill, Upptiningsfunktion, Ångkokning

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Whirlpool inbyggd mikrovågsugn w7 md440

    Whirlpool inbyggd mikrovågsugn w7 md440 är en elegant och praktisk mikrovågsugn som är perfekt för ditt kök. Den har en stilren rostfri design som passar in i vilken köksinredning som helst.

    Inbyggd design

    Denna mikrovågsugn är speciellt utformad för att enkelt kunna inbyggas i ditt kök. Den har en bredd på 59,5 cm och en djup på 46,8 cm, vilket ger en perfekt passform för standard köksskåp.

    Kapacitet och storlek

    Whirlpool W7 MD440 har en imponerande volym på 31,0 liter, vilket ger tillräckligt med utrymme för att täcka dina behov när det gäller att värma mat eller tillagningsrätter. Mikrovågsugnen har även en tallrik med en diameter på 32,5 cm, vilket gör att du kan använda större tallrikar eller matbehållare.

    Funktioner

    Denna mikrovågsugn är utrustad med många användbara funktioner. Den har en display som visar de olika inställningarna och programmen. Det finns också en grillfunktion som ger möjlighet att grilla maten snabbt och enkelt.

    Ugnsfunktionen är utrustad med en kvartsgrill som ger en jämn och effektiv grillning för bästa resultat. För att tina upp fryst mat snabbt finns det också en upptiningsfunktion. Dessutom har mikrovågsugnen en ångkokningsfunktion som gör det möjligt att ångkoka maten för att behålla dess smak och näringsvärde.

    Effekt och kontroller

    Whirlpool W7 MD440 har 7 olika effektlägen och en maximal effekt på 1000 W. Grilleffekten är 800 W, vilket ger dig möjlighet att få maten perfekt grillad och gyllenbrun.

    Mikrovågsugnen har enkel och intuitiv kontroll som gör det enkelt att använda och välja olika inställningar. Med sin stilrena design och användarvänliga kontroller är Whirlpool W7 MD440 idealisk för både erfarna kockar och för dem som är nya inom matlagning.

    Produkt
    Modellnamn
    Whirlpool W7 MD440 Rostfritt stål
    Märke
    Whirlpool
    Mått
    Höjd
    38.5 cm
    Vikt
    27.0 kg
    Tallrikens diameter
    32.5 cm
    Djup
    46.8 cm
    Bredd
    59.5 cm
    Design
    Färg
    Rostfritt stål
    Specifikationer
    Grilleffekt
    800 W
    Placering
    Inbyggd
    Effekt (max)
    1000 W
    Effektlägen
    7
    Egenskaper
    Display, Grill, Kvartsgrill, Upptiningsfunktion, Ångkokning
    Volym
    31.0 L

    16 Produkter från samma kategori: