Inbyggnadsmikro

    AEG MBB1756SEB MIKROVÅGSUGN 60 CM

    PRODUKTKOD: MBB1756SEB

    5 386,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Inbyggnadsmikro
    • Bredd: 59.4 cm
    • Djup: 31.6 cm
    • Höjd: 37.1 cm
    • Effektlägen: 5
    • Egenskaper: Display, Klocka, Roterande tallrik, Upptiningsfunktion

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    AEG MBB1756SEB Mikrovågsugn 60 cm

    Den integrerade AEG MBB1756SEB mikrovågsugnen är en perfekt kombination av stil och funktion. Med sin smidiga design och elegant färg är den perfekt för att smälta in i ditt kök.

    Funktioner

    Med en sidleds lucköppning blir det enkelt och bekvämt att använda denna mikrovågsugn. Du kan enkelt öppna luckan från sidan och lägga in och ta ut mat utan att behöva böja dig.

    Med en kapacitet på 17.0 liter erbjuder denna mikrovågsugn tillräckligt med utrymme för att tillaga och värma olika typer av mat. Den har även en roterande tallrik som hjälper till att fördela värmen jämnt och effektivt.

    Med 5 olika effektlägen kan du enkelt välja den inställning som passar bäst för dina matlagningsbehov. Dessutom har denna mikrovågsugn en upptiningsfunktion som gör det enkelt att tina upp fryst mat snabbt och jämnt.

    Med en maximal effekt på 800 W är denna mikrovågsugn kraftfull nog att tillaga och värma mat snabbt och effektivt. Du kan enkelt kontrollera och övervaka matlagningsprocessen med hjälp av den tydliga displayen och klockan.

    Kompatibilitet

    Denna mikrovågsugn är utformad för att enkelt passa in i en inbyggd nisch. Med MBB1756SEB kan du integrera din mikrovågsugn sömlöst i ditt kök och skapa en enhetlig och stilren design. Nischtillbehören, såsom bredd, djup och höjd, är perfekt anpassade för att passa i standardiserade köksmått.

    Med en produktvikt på 15.5 kg är denna mikrovågsugn lätt att hantera och installera. Den har också nischmått som ger flexibilitet vid installation, med en djup på 30.0 cm, en höjd på 36.0 cm och en bredd på 56.2 cm.

    Den roterande tallriken har en diameter på 27.2 cm, vilket erbjuder tillräckligt med utrymme för att värma och tillaga mat på en bekväm nivå.

    Med AEG MBB1756SEB mikrovågsugn kan du njuta av enkelhet och bekvämlighet i ditt kök. Utforska alla de fantastiska egenskaperna och funktionerna som denna mikrovågsugn har att erbjuda och få en perfekt matlagningsupplevelse varje gång.

    Produkt
    Modellnamn
    AEG MBB1756SEB Integrerad
    Märke
    AEG
    Mått
    Tallrikens diameter
    27.2 cm
    Höjd
    37.1 cm
    Bredd (nischmått)
    56.2 cm
    Vikt
    15.5 kg
    Höjd (nischmått)
    36.0 cm
    Djup
    31.6 cm
    Bredd
    59.4 cm
    Djup (nischmått)
    30.0 cm
    Design
    Färg
    Integrerad
    Specifikationer
    Lucköppning
    Sidleds
    Volym
    17.0 L
    Effektlägen
    5
    Storlek
    Liten
    Egenskaper
    Display, Klocka, Roterande tallrik, Upptiningsfunktion
    Roterande tallrik
    Ja
    Placering
    Inbyggd
    Effekt (max)
    800 W

    16 Produkter från samma kategori: