Inbyggnadsmikro

    Bosch BFR634GS1 Serie 8 Inbyggnadsmikro

    PRODUKTKOD: BFR634GS1

    7 975,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Inbyggnadsmikro
    • Bredd: 594 mm
    • Djup: 318 mm
    • Höjd: 382 mm
    • Effektlägen: 5 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Bosch BFR634GS1 Serie 8 Inbyggnadsmikro

    Färg och design

    Denna inbyggnadsmikro har en stilren och elegant design i rostfritt stål och krom, vilket ger den en modern och sofistikerad look. Den passar perfekt in i de flesta köksinredningar och ger en känsla av kvalitet och lyx.

    Lucköppning

    Denna mikro har en bekväm lucköppning åt sidan, vilket gör det enkelt att placera in och ta ut maträtter utan att behöva böja sig framåt. Detta bidrar till en ökad användarvänlighet och minskar risken för olyckor.

    Mikrovågseffekt

    Med en max effekt på 900 W är denna mikro kraftfull och effektiv. Den ger snabba och jämna resultat, vilket gör att du kan tillaga maträtter på kortare tid och med bättre kvalitet.

    Placering och storlek

    Denna mikro är integrerad, vilket innebär att den enkelt kan placeras inbyggd i köksinredningen. Dess kompakta storlek gör den idealisk för mindre kök och utrymmen där utrymmet är begränsat.

    Funktioner

    Mikron är utrustad med en display som ger dig enkel och tydlig åtkomst till alla funktioner och inställningar. Den har även en inverterfunktion, vilket ger en jämn och försiktig uppvärmning av maten för bättre resultat.

    Övriga egenskaper

    Denna mikro har ingen grillfunktion, men den har en roterande tallrik för att fördela värmen jämnt under uppvärmningsprocessen. Den har även en anslutningseffekt på 1220 W för effektiv och pålitlig drift.

    Nischmått och vikt

    Mikron har en höjd på 382 mm och en bredd på 594 mm, vilket gör den enkel att installera i de flesta standardnischmått. Dess vikt är 17 kg och den har en ugnsvolym på 21 liter, vilket ger tillräckligt med utrymme för att tillaga mindre maträtter och portioner.

    Effektlägen och anslutning

    Denna mikro har 5 olika effektlägen, vilket ger dig möjlighet att välja den perfekta inställningen för varje maträtt. Den har även en anslutningseffekt på 1220 W för att säkerställa en pålitlig och kraftfull drift.

    Sammanfattning

    Bosch BFR634GS1 Serie 8 Inbyggnadsmikro är en stilren och effektiv mikrovågsugn med en kapacitet på 21 liter. Med en max effekt på 900 W och flera användbara funktioner som inverter och display, gör den tillagning enklare och snabbare. Dess kompakta design och bekväma lucköppning gör den till det perfekta valet för kök med begränsat utrymme.
    Mått
    Höjd (nischmått)
    362 mm
    Nischdjup
    300 mm
    Vikt
    17 kg
    Djup
    318 mm
    Bredd
    594 mm
    Höjd
    382 mm
    Bredd (nischmått)
    560 mm
    Design
    Färg
    Rostfritt Stål/krom
    Specifikationer
    Funktioner
    Display, Inverter
    Roterande tallrik
    Nej
    Placering
    Integrerad
    Volym
    21 L
    Max effekt mikrovågsugn
    900 W
    Lucköppning
    Åt sidan
    Ugnsvolym
    21 liter
    Effektlägen
    5 st
    Grillfunktion
    Nej
    Storlek
    Liten
    Varmluft
    Nej
    Strömförsörjning
    Anslutningseffekt
    1220 W

    16 Produkter från samma kategori: