Inbyggnadsmikro

    Samsung inbyggd mikrovågsugn NQ50T9539BD

    PRODUKTKOD: NQ50T9539BD/EO

    17 613,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Inbyggnadsmikro
    • Bredd: 59.5 cm
    • Färg: Svart
    • Kapacitet: 50 l
    • Varumärke: Samsung

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    SAMSUNG Inbyggd Mikrovågsugn NQ50T9539BD

    Infinite Line™ - tidlös skönhet

    Infinite Line™ är för dem som uppskattar högkvalitativ design och moderna lösningar med omsorg om varje detalj. Denna otroligt funktionella kompakta mikrovågsugn från Samsung erbjuder ännu fler möjligheter att laga mat med sofistikerad stil. Elegansen i det svarta glaset och den användarvänliga stora displayen kommer att ge dig helt nya upplevelser under matlagningen. Formen Black Infinite Line™ ger en känsla av stilren fräschhet redan vid första ögonkastet. Istället för en vanlig ugnslucka har experterna på Samsung Design Center föreslagit banbrytande vertikala linjer som ger köket en tidigare oöverträffad smalhet och en exceptionell originalitet. På så sätt kommer ditt kök att sticka ut från alla andra.

    Fler sätt att laga mat och baka

    Kompakta mikrovågsugnar är avsedda för dem som värderar komfort och mästerliga resultat i köket. Mindre än traditionella ugnar, de passar enkelt in i alla utrymmen. Genom att kombinera ugn och mikrovågsugnens funktioner kan den här enheten hantera nästan alla uppgifter du ställer den inför. Bakning, avfrostning, uppvärmning - allt för att göra det enklare för dig i köket.

    Mikrovågseffekt på 850 W och 3 kombinerade lägen

    För att möjliggöra perfekt matlagning har denna ugn hela 4 värmekällor: varmluft, övre grill, undre värmeelement och en mikrovåg med 850 W effekt. Du kan använda dem separat eller kombinera dem för att uppnå de bästa resultaten.

    Grillfunktion och 8 bakningslägen

    Med 8 tillagningslägen, 3 kombinerade mikrovågslägen och en grill med 1400 W effekt, ger enheten stor flexibilitet vid matlagning och förkortar avsevärt matlagningstiden.

    Enkel och smidig navigation

    Med pekskärmen, intuitiva ikoner och matt ratt kommer du enkelt att navigera genom ugnens meny. Välj ett av de tillgängliga bakprogrammen eller anpassa enhetens inställningar själv.

    Wi-Fi-anslutning och SmartThings

    Den inbyggda Wi-Fi-modulen låter dig fjärraktivera ugnens uppvärmning, välja bakningsläge, kontrollera temperaturen inuti eller använda dig av en bakningsguide - allt inom SmartThings-appen på din smartphone.

    TFT LCD-display

    Den högkvalitativa 4,3-tums TFT LCD-skärmen med skarp bild ger en bekväm användarupplevelse. All information som visas på skärmen under matlagningen är tydlig.

    Produkt
    Modellnamn
    NQ50T9539BD
    Mått
    Bredd
    59.5 cm
    Design
    Färg
    Svart
    Specifikationer
    Kapacitet
    50 l
    Tillverkare
    NQ50T9539BD
    Varumärke
    Samsung

    16 Produkter från samma kategori: