Inbyggnadsmikro

    TEKA ML 8220 BIS L Mikrovågsugn 39 cm Ånga Grå

    PRODUKTKOD: ML 8220 BIS L STEAM GREY

    9 575,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Inbyggnadsmikro
    • Färg: Grå/Antracit
    • Placering: Integrerad
    • Storlek: Liten
    • Ugnsvolym: 22 liter

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning

    TEKA ML 8220 BIS L Mikrovågsugn 39 cm Ånga Grå

    TEKA ML 8220 BIS L är en stilren och integrerad mikrovågsugn i en grå/antracitfärg som kommer att passa perfekt in i ditt kök. Den har en kompakt storlek vilket gör den idealisk för mindre kök där utrymmet är begränsat.

    Med sina 22 liters ugnsvolym är denna mikrovågsugn tillräckligt rymlig för att tillaga och värma upp mat för hela familjen. Den är utrustad med ångkokningsfunktion som gör det möjligt att tillaga mat på ett hälsosamt sätt samtidigt som den behåller alla näringsämnen och smaker.

    Dessutom har TEKA ML 8220 BIS L grillfunktion för att ge din mat en knaprig yta och en extra smakfull karaktär. Du kommer också att bli glad över att den inte har en roterande tallrik, vilket ger dig mer utrymme för att tillaga stora rätter och tallrikar.

    Du kan lita på att dina matlagningsexperiment blir framgångsrika med TEKA ML 8220 BIS L. Dess intuitiva kontrollpanel ger dig enkel åtkomst till alla funktioner och inställningar. Stäng av den inre kocken och låt denna mikrovågsugn ta hand om jobbet åt dig.

    Sammanfattningsvis är TEKA ML 8220 BIS L en elegant och funktionell mikrovågsugn som kommer att vara en praktisk och tillförlitlig följeslagare i ditt kök. Den integrerade designen ger en smidig och snygg utseende utan att ta upp för mycket plats.

    Design
    Färg
    Grå/Antracit
    Specifikationer
    Roterande tallrik
    Nej
    Grillfunktion
    Ja
    Placering
    Integrerad
    Varmluft
    Nej
    Funktioner
    Ångkokning
    Ugnsvolym
    22 liter
    Storlek
    Liten

    16 Produkter från samma kategori: