Inbyggnadsmikro

    Whirlpool inbyggd mikrovågsugn w9i mw261

    PRODUKTKOD: W9IMW261

    10 529,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Inbyggnadsmikro
    • Bredd: 59.5 cm
    • Djup: 56.0 cm
    • Höjd: 45.5 cm
    • Egenskaper: Automatisk tillagning, Display, Grill, Klocka, Kombiugn, Upptiningsfunktion

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Whirlpool inbyggd mikrovågsugn w9i mw261 Grå

    Den Whirlpool inbyggda mikrovågsugnen w9i mw261 Grå är en elegant och praktisk apparat som är idealisk för ditt kök. Med sina imponerande funktioner kommer den att göra matlagningen enklare och mer bekväm.

    Placering

    Den inbyggda mikrovågsugnen w9i mw261 Grå är designad för att smidigt integreras i ditt kök. Dess stilrena grå färg ger den en modern och sofistikerad look som passar alla köksinredningar.

    Mått

    Med en bredd på 59,5 cm, djup på 56,0 cm och höjd på 45,5 cm är mikrovågsugnen w9i mw261 Grå kompakt och tar minimalt med utrymme i ditt kök.

    Volym

    Med en imponerande volym på 40,0 L kan du tillaga stora mängder mat på en gång. Detta gör att du kan laga mat till hela familjen eller bjuda in vänner utan problem.

    Funktioner

    Mikrovågsugnen w9i mw261 Grå har många fantastiska funktioner som kommer att förenkla matlagningen för dig. Den har automatisk tillagning, vilket innebär att du kan välja rätt inställningar och låta ugnen sköta resten. Den har också en praktisk display som visar dig aktuell information om matlagningen, inklusive klockan.

    En av de mest användbara funktionerna är grillen, som ger dina rätter en härlig och krispig yta. För att tina upp fryst mat har mikrovågsugnen också en upptiningsfunktion som säkerställer att maten tinar jämnt och snabbt.

    En annan fördel med mikrovågsugnen w9i mw261 Grå är dess kombiugnfunktion, vilket innebär att du kan kombinera mikrovågsvärme med traditionell ugnsvärme för att uppnå bästa möjliga resultat i dina maträtter. Detta ger dig många möjligheter att experimentera i köket och laga en variation av läckra rätter.

    Effekt

    Mikrovågsugnen w9i mw261 Grå har en maxeffekt på 900 W, vilket innebär att den värmer upp maten snabbt och effektivt. Dessutom har den en grilleffekt på 1600 W, vilket ger en fantastisk yta på dina rätter.

    Sammanfattningsvis är Whirlpool inbyggd mikrovågsugn w9i mw261 Grå en pålitlig och stilfull apparat som kommer att förenkla din matlagning och ge fantastiska resultat.

    Produkt
    Modellnamn
    Whirlpool W9I MW261 Grå
    Märke
    Whirlpool
    Mått
    Bredd (nischmått)
    56.8 cm
    Höjd
    45.5 cm
    Höjd (nischmått)
    45.5 cm
    Djup
    56.0 cm
    Djup (nischmått)
    55.0 cm
    Bredd
    59.5 cm
    Design
    Färg
    Grå
    Specifikationer
    Effekt (max)
    900 W
    Placering
    Inbyggd
    Egenskaper
    Automatisk tillagning, Display, Grill, Klocka, Kombiugn, Upptiningsfunktion
    Grilleffekt
    1600 W
    Volym
    40.0 L

    16 Produkter från samma kategori: