Inbyggnadsmikro

    Franke - classic - inbyggd mikrovågsugn - fmw 380 cl g pw

    PRODUKTKOD: 131.0302.179

    14 672,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Inbyggnadsmikro
    • Placering: Integrerad
    • Grillfunktion: Ja
    • Roterande tallrik: Nej
    • Varmluft: Nej

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Franke Classic - Inbyggd mikrovågsugn - FMW 380 CL G PW

    Behöver du en pålitlig och funktionell inbyggd mikrovågsugn till ditt kök? Då är Franke Classic FMW 380 CL G PW det perfekta valet för dig. Denna mikrovågsugn är utformad för att passa perfekt in i ditt kök och levererar enastående resultat varje gång.

    Grillfunktion

    Denna inbyggda mikrovågsugn är utrustad med en grillfunktion som gör det möjligt för dig att ge dina maträtter en härlig gyllene färg. Du kan enkelt använda grillfunktionen för att tillaga allt från rostade grönsaker till saftiga köttbitar.

    Roterande tallrik

    Med Franke Classic FMW 380 CL G PW får du en mikrovågsugn med en roterande tallrik. Detta möjliggör en jämn tillagning av dina maträtter, och du slipper oroa dig för att vissa delar av maten blir överkokta medan andra förblir kalla.

    Varmluft

    Även om denna inbyggda mikrovågsugn inte har varmluftsugn kan du ändå njuta av ett brett utbud av matlagningstekniker. Den är perfekt förutom grillning och uppvärmning, även för avfrostning av livsmedel på ett snabbt och effektivt sätt.

    Sammanfattningsvis är Franke Classic FMW 380 CL G PW en utmärkt inbyggd mikrovågsugn som kommer att vara en tillförlitlig följeslagare i ditt kök. Med dess grillfunktion, roterande tallrik och möjlighet till avfrostning kommer du att kunna laga härliga måltider på nolltid.

    Specifikationer
    Roterande tallrik
    Nej
    Placering
    Integrerad
    Grillfunktion
    Ja
    Varmluft
    Nej

    16 Produkter från samma kategori: