Inbyggnadsmikro

    TEKA ML 825 TFL Mikrovågsugn 39 cm Svart

    PRODUKTKOD: ML 825 TFL

    5 120,50 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Inbyggnadsmikro
    • Bredd: 59.5 cm
    • Egenskaper: Grill
    • Färg: Svart
    • Lucköppning: Sidleds

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    TEKA ML 825 TFL Mikrovågsugn 39 cm Svart

    TEKA ML 825 TFL är en elegant och praktisk mikrovågsugn speciellt utformad för att passa in i ditt kök. Med en svart färg ger den en modern och stilren look till din inredning. Dessutom har den en sidleds lucköppning vilket gör det enkelt att plocka ut och lägga tillbaka maträtter.

    Inbyggd design

    Denna mikrovågsugn är utformad för inbyggnad, vilket ger en mer sömlös och diskret look i ditt kök. Du kan enkelt montera den i en köksskåp för att spara på ytan på ditt köksbänk.

    Liten och smidig

    Med sina kompakta mått är denna mikrovågsugn perfekt för kök med begränsat utrymme. Trots sin lilla storlek har den en volym på 25.0 L, vilket ger tillräckligt med utrymme för att värma eller tillaga olika maträtter.

    Kraftfull prestation

    TEKA ML 825 TFL har en maximal effekt på 900 W, vilket ger en snabb och effektiv matlagning. Du kan enkelt värma upp mat, tina frysta rätter eller till och med använda den för att tillaga enklare måltider.

    Inkluderar grillfunktion

    En av de fantastiska egenskaperna hos denna mikrovågsugn är dess grillfunktion. Med grillen kan du ge dina maträtter en krispig och gyllene yta. Det ger dig möjlighet att tillaga en mängd olika rätter på ett snabbt och effektivt sätt.

    Med TEKA ML 825 TFL Mikrovågsugn får du inte bara en snygg och modernt utseende på din köksdesign, utan också en pålitlig och kraftfull mikrovågsugn med grillfunktion som underlättar din matlagning.

    Produkt
    Modellnamn
    Teka Microwave Oven (40590640) Svart
    Märke
    Teka
    Mått
    Bredd
    59.5 cm
    Design
    Färg
    Svart
    Specifikationer
    Storlek
    Liten
    Egenskaper
    Grill
    Placering
    Inbyggd
    Lucköppning
    Sidleds
    Volym
    25.0 L
    Effekt (max)
    900 W

    16 Produkter från samma kategori: