Inbyggnadsmikro

    TEKA ML 8200 BIS Mikrovågsugn 39 cm Vit

    PRODUKTKOD: ML 8200 BIS WH

    4 611,00 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: TEKA ML 8200 BIS Mikrovågsugn 39 cm Vit

    En kraftfull och stilren mikrovågsugn för ditt kök

    TEKA ML 8200 BIS är en elegant och funktionell mikrovågsugn som kommer att bli en oumbärlig del av ditt kök. Med sin stilrena design i vitt och kompakta storlek på 39 cm passar den perfekt in i alla typer av köksinredningar. Ugnen erbjuder en mängd praktiska funktioner och är utrustad med den senaste tekniken för att leverera pålitlig och effektiv matlagning.

    Snabb och jämn uppvärmning

    Med en effekt på 700 watt erbjuder TEKA ML 8200 BIS snabba och jämnt fördelade värmestrålar som gör att maten uppvärms på ett effektivt sätt. Du kan enkelt välja mellan olika effektnivåer för att anpassa uppvärmningen efter dina behov. Ugnen har en kapacitet på 20 liter och rymmer enkelt maträtter av olika storlekar.

    Olika tillagningsfunktioner för enkel användning

    TEKA ML 8200 BIS mikrovågsugn är utrustad med flera användbara tillagningsfunktioner som gör att du kan laga olika rätter på ett enkelt sätt. Du kan välja mellan olika förinställda program för att tillaga popcorn, tina mat, smälta choklad eller värma upp drycker. Dessutom har ugnen en timerfunktion och möjlighet att ställa in tiden manuellt för att få exakt resultat varje gång.

    Användarvänlig och säker

    Denna mikrovågsugn från TEKA är oerhört användarvänlig och har en enkel knappsats för att välja olika inställningar. Den har en tydlig display som visar vald tid och funktion. Ugnen är även utrustad med en barnlåsfunktion för att förhindra oavsiktlig användning. Dessutom har ugnen en inbyggd belysning som gör det lätt att övervaka maten under tillagningen.

    Slutsats

    TEKA ML 8200 BIS är en pålitlig och stilren mikrovågsugn som erbjuder snabb och jämn uppvärmning av maten. Med sina praktiska tillagningsfunktioner, enkel användning och säkerhetsfunktioner blir denna mikrovågsugn en perfekt lösning för att underlätta vardagen i köket. Välj TEKA ML 8200 BIS för att uppnå enkel och effektiv matlagning utan kompromisser på kvalitet eller stil.

    Produkt
    Modellnamn
    Teka Mikrovågsugnen ML 8200 BIS 700
    Märke
    Teka

    16 Produkter från samma kategori: