Inbyggnadsmikro

    Gorenje BMI251SG3BG - Mikrovågsugn med grill

    PRODUKTKOD: 738325

    4 278,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Inbyggnadsmikro
    • Bredd: 59.4 cm
    • Djup: 40.3 cm
    • Höjd: 38.2 cm
    • Effektlägen: 5
    • Egenskaper: Display, Grill, Inverterteknik, Upptiningsfunktion

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Gorenje BMI251SG3BG - Mikrovågsugn med grill

    Med Gorenje BMI251SG3BG kan du nu njuta av bekväm matlagning och uppvärmning i ditt kök. Denna inbyggda mikrovågsugn med grill är både elegant och praktisk och kommer att vara en tillförlitlig följeslagare i ditt kök.

    Bekväm lucköppning

    Gorenje BMI251SG3BG har en sidleds lucköppning som gör det enkelt att placera och ta ut maten ur ugnen. Du behöver inte oroa dig för att stå i vägen för ugnsluckan när du tar ut maten och riskera att bränna dig. Med denna funktion blir matlagningen inte bara bekvämare utan också säkrare.

    Stilren design

    Denna mikrovågsugn har en snygg svart färg som kommer att passa perfekt in i ditt kök. Oavsett vilken inredningsstil du har, kommer Gorenje BMI251SG3BG att bidra till att förhöja estetiken i ditt kök. Den har även en display som visar tydlig information om inställningar och tid.

    Kraftfull grillfunktion

    Med den inbyggda grillen kan du skapa härliga och krispiga resultat på dina maträtter. Du kan enkelt använda grillfunktionen för att grilla kött, grönsaker eller till och med uppvärma och ge en gyllene färg till dina rätter. Detta ger en extra dimension till dina matlagningsmöjligheter och ger dig möjlighet att utforska olika smaker och konsistenser.

    Effektiva upptiningsmöjligheter

    Med Gorenje BMI251SG3BG kan du snabbt och enkelt tina upp frysta matvaror. Du behöver inte längre vänta i timmar för att maten ska tina naturligt, du kan helt enkelt använda ugnens upptiningsfunktion och få maten redo för tillagning på nolltid. Detta sparar både tid och energi och gör matlagningen ännu mer effektiv.

    Inverterteknik för jämn uppvärmning

    Gorenje BMI251SG3BG är utrustad med inverterteknik, vilket innebär att mikrovågsugnen kan leverera konstant och jämn värmefördelning. Detta ger en jämn uppvärmning och tillagning av dina maträtter och förhindrar överkokning eller överhettning på vissa områden. Resultatet blir en perfekt tillagad mat varje gång.

    Med Gorenje BMI251SG3BG får du en pålitlig och mångsidig mikrovågsugn med grill som passar perfekt in i ditt kök. Med sina praktiska funktioner och stilrena design kommer den att göra matlagningen enklare och mer njutbar.

    Produkt
    Modellnamn
    Gorenje BMI251SG3BG Svart
    Märke
    Gorenje
    Mått
    Bredd
    59.4 cm
    Höjd (nischmått)
    38.2 cm
    Djup
    40.3 cm
    Djup (nischmått)
    55.0 cm
    Höjd
    38.2 cm
    Tallrikens diameter
    31.5 cm
    Bredd (nischmått)
    56.8 cm
    Vikt
    17.6 kg
    Design
    Färg
    Svart
    Specifikationer
    Placering
    Inbyggd
    Lucköppning
    Sidleds
    Effekt (max)
    900 W
    Volym
    25.0 L
    Effektlägen
    5
    Roterande tallrik
    Ja
    Egenskaper
    Display, Grill, Inverterteknik, Upptiningsfunktion

    16 Produkter från samma kategori: