Mikrovågsugnar

    Gorenje BCM547ORAW Ugn med mikrovågsugn

    PRODUKTKOD: 728024

    13 359,00 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Gorenje BCM547ORAW Ugn med mikrovågsugn

    Uppgradera ditt kök med den praktiska och mångsidiga Gorenje BCM547ORAW Ugn med mikrovågsugn. Denna kombinationsugn erbjuder en rad användbara funktioner och imponerande prestanda för att underlätta matlagningen och ge dig fantastiska resultat varje gång.

    Design och dimensioner

    Med sina stilrena linjer och eleganta design blir Gorenje BCM547ORAW en utmärkt tillskott till ditt kök. Ugnens dimensioner är 595 mm i bredd, 546 mm i djup och 455 mm i höjd, vilket gör den till den perfekta passformen för de flesta köksinredningar. Dessutom har ugnen en rymlig ugnsvolym på 50 liter, vilket ger dig gott om utrymme för att laga både små och stora måltider.

    Funktioner

    Gorenje BCM547ORAW Ugn med mikrovågsugn är utrustad med en rad praktiska funktioner som förenklar matlagningen och ger dig möjligheten att utföra olika matlagningsmetoder. Ugnen har en mikrovågsugn med grillfunktion, vilket gör att du kan värma upp och tillaga mat på ett snabbt och effektivt sätt. Dessutom har ugnen varmluftsugn, vilket ger en jämn och konstant temperaturfördelning för perfekt matlagning varje gång.

    Rengöring

    Gorenje BCM547ORAW Ugn med mikrovågsugn har en praktisk rengöringsteknik kallad AquaClean. Med AquaClean-tekniken kan du enkelt rengöra ugnens insida genom att fylla på en liten mängd vatten i en särskild behållare och aktivera ånga. Ångan hjälper till att lossa och lösa upp matrester och föroreningar, vilket gör rengöringen både enklare och mer bekväm.

    Sammanfattning

    Gorenje BCM547ORAW Ugn med mikrovågsugn är ett utmärkt val för dig som söker en kombinationsugn med praktiska funktioner och imponerande prestanda. Med sin stilrena design, generösa ugnsvolym och en mängd användbara funktioner kommer denna ugn att göra matlagningen lättare och ge dig fantastiska resultat varje gång. Dessutom gör AquaClean-tekniken rengöringen smidigare och bekvämare. Uppgradera ditt kök med Gorenje BCM547ORAW och upplev en ny nivå av matlagning!

    Mått
    Breddstandard
    60 cm
    Bredd
    595 mm
    Höjd
    455 mm
    Djup
    546 mm
    Specifikationer
    Funktioner
    Mikrovågsugn, Grillfunktion
    Varmluft
    Ja
    Rengöringsteknik
    AquaClean
    Ugnsvolym
    50 liter

    16 Produkter från samma kategori: