Mikrovågsugnar

    SIEMENS INBYGGNADSUGN MED ÅNG- OCH MIKROVÅGSFUNKTION IQ700 60X60 CM HN678G4S1

    PRODUKTKOD: HN678G4S1

    34 987,70 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning:

    SIEMENS INBYGGNADSUGN MED ÅNG- OCH MIKROVÅGSFUNKTION IQ700 60X60 CM HN678G4S1

    Denna inbyggnadsugn från Siemens, modellnamn IQ700 HN678G4S1, är den perfekta kombinationen av bekvämlighet och mångsidighet. Med en breddstandard på 60 cm passar den perfekt i de flesta kök.

    Med Siemens HN678G4S1 får du inte bara en vanlig ugn, utan även ång- och mikrovågsfunktioner. Detta ger dig möjlighet att tillaga dina rätter på olika sätt, allt från traditionell ugnstillagning till snabb och effektiv uppvärmning med mikrovågsugnen.

    En av de mest praktiska funktionerna hos denna inbyggnadsugn är den digitala displayen som gör det lätt att ställa in och övervaka ugnens temperatur, tid och andra inställningar. Du kan enkelt välja mellan olika förinställda program eller anpassa inställningarna efter dina egna behov.

    Med grillfunktionen kan du njuta av härliga grillade rätter året runt, även om du bor i en lägenhet utan tillgång till en utomhusgrill. Du kan enkelt justera grillens inställningar för att uppnå önskad grillningseffekt och krispighet.

    Den här Siemens-inbyggnadsugnen kräver en spänning på 220 V för att fungera optimalt. Den är inte kompatibel med appstyrning, men du kan fortfarande njuta av de olika funktionerna och det praktiska användargränssnittet.

    Den här produkten är tillverkad av Siemens, ett välkänt varumärke som är känt för sin höga kvalitet och pålitlighet. Med HN678G4S1 IQ700 får du en pålitlig och mångsidig inbyggnadsugn som kommer att göra matlagningen rolig och enkel.

    Produkt
    Modellnamn
    Siemens HN678G4S1 IQ700
    Märke
    Siemens
    Mått
    Breddstandard
    60 cm
    Funktioner
    Appstyrning
    Nej
    Specifikationer
    Antal ugnar
    1
    Egenskaper
    Digital display, Grillfunktion
    Ugnstyp
    Inbyggnadsugn
    Värmekälla
    Elektricitet
    Strömförsörjning
    Spänning
    220 V

    16 Produkter från samma kategori: