Mikrovågsugnar

    Smeg - classica - inbyggd mikrovågsugn fmi320x2

    PRODUKTKOD: FMI320X2

    8 094,00 kr
    Inkl. moms
    Mikrovågsugn 39 cm, TFT-display, touch control, 3 automatiska program, 5 funktioner (2 med mikrovågsugn, grill), fack i rostfritt stål, roterande tallrik (24,5 cm), nettokapacitet: 20 l.

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: Smeg - classica - inbyggd mikrovågsugn fmi320x2

    Denna inbyggda mikrovågsugn, från välrenommerade varumärket Smeg, är en perfekt kombination av stil och funktion. Med sitt eleganta rostfria stålutförande kommer den att passa perfekt in i vilket kök som helst.

    Färg och design

    Smeg - classica - inbyggd mikrovågsugn fmi320x2 har en snygg och modern design i rostfritt stål, vilket ger den en tidlös och elegant look. Den är perfekt för att skapa en enhetlig och stilren estetik i ditt kök.

    Lucköppning och placering

    Denna mikrovågsugn har en sidleds lucköppning, vilket ger dig enkel åtkomst till ugnen och gör det lätt att placera in och ta ut dina maträtter. Dess inbyggda design gör att den kan placeras diskret i ditt kök utan att ta upp för mycket utrymme.

    Storlek

    Med sina mått på 59.5 cm i bredd, 32.0 cm i djup och 39.0 cm i höjd är denna mikrovågsugn kompakt och lätt att anpassa och installera i de flesta köksmiljöer.

    Funktioner

    Smeg - classica - inbyggd mikrovågsugn fmi320x2 har ett antal praktiska och användbara funktioner. Den har en roterande tallrik, vilket gör att du får jämn uppvärmning och tillagning av dina rätter. Dessutom har den en kvartsgrill som ger dig möjlighet att grilla och ge en fin yta på dina maträtter. Utrustad med en upptiningsfunktion kan du enkelt och snabbt tina upp frysta råvaror.

    Effekt och kapacitet

    Denna mikrovågsugn har två effektlägen och har en maxeffekt på 1300 W. Dess grilleffekt är 1000 W, vilket ger dig möjlighet att snabbt och effektivt grilla dina maträtter. Med en volym på 20.0 L kan du enkelt tillaga en mängd olika rätter.

    Display och klocka

    Smeg - classica - inbyggd mikrovågsugn fmi320x2 är utrustad med en användarvänlig display som gör det enkelt att välja önskade inställningar. Den har också en klocka som gör att du kan hålla koll på tiden under matlagningen.

    Med Smeg - classica - inbyggd mikrovågsugn fmi320x2 får du en pålitlig och stilren mikrovågsugn med funktioner och prestanda som uppfyller dina köksbehov.

    Produkt
    Modellnamn
    Smeg FMI320X2 Stainless Steel Rostfritt stål
    Märke
    Smeg
    Mått
    Tallrikens diameter
    24.5 cm
    Vikt
    21.0 kg
    Höjd
    39.0 cm
    Djup
    32.0 cm
    Bredd
    59.5 cm
    Design
    Färg
    Rostfritt stål
    Specifikationer
    Lucköppning
    Sidleds
    Effektlägen
    2
    Volym
    20.0 L
    Egenskaper
    Display, Grill, Klocka, Kvartsgrill, Roterande tallrik, Upptiningsfunktion
    Roterande tallrik
    Ja
    Grilleffekt
    1000 W
    Placering
    Inbyggd
    Effekt (max)
    1300 W

    16 Produkter från samma kategori: