Mikrovågsugnar

    Smeg - cortina - inbyggd mikrovågsugn mp722po

    PRODUKTKOD: MP722PO

    11 714,00 kr
    Inkl. moms
    Mikrovågsugn 39 cm, elektronisk LED-display, vridbara reglage, 6 funktioner (3 med mikrovågsugn, grill), kavitet i rostfritt stål, keramisk botten (utan vridbar platta), nettoinnehåll: 22 l

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg Cortina - Inbyggd Mikrovågsugn MP722PO

    Funktioner

    Färg: Creme

    Grillfunktion: Nej

    Roterande tallrik: Nej

    Varmluft: Nej

    Beskrivning

    Smeg Cortina MP722PO är en otroligt elegant och stilren inbyggd mikrovågsugn som finns i en vacker cremefärg. Denna mikrovågsugn är perfekt för dig som önskar en enhet som smälter in snyggt i ditt köksdesign.

    Utmärkande för denna modell är att den inte har en grillfunktion. Det gör den mer lämpad för uppvärmning och tining av matvaror, snarare än för grillning av mat. Om du bara behöver en pålitlig mikrovågsugn för att värma upp dina favoriträtter så är Smeg Cortina MP722PO ett perfekt val.

    En annan funktion som utmärker denna mikrovågsugn är att den inte har en roterande tallrik. Istället har den en platt bottenyta, vilket ger dig möjlighet att placera större matbehållare och liknande i ugnen utan att begränsas av en tallrik som roterar.

    Observera att denna modell inte erbjuder en varmluftsfunktion. Varmluft används vanligtvis för att tillaga mat på ett jämnt och effektivt sätt, men om du inte har något behov av den funktionen så är Smeg Cortina MP722PO fortfarande en utmärkt mikrovågsugn för dina behov.

    Sammanfattningsvis är Smeg Cortina MP722PO en snygg och praktisk inbyggd mikrovågsugn som passar perfekt för dig som främst behöver en mikrovågsugn för uppvärmning och tining av mat. Med sin stilrena design och cremefärg kommer den definitivt att bli en elegant och funktionell prydnad i ditt kök.

    Design
    Färg
    Creme
    Specifikationer
    Grillfunktion
    Nej
    Varmluft
    Nej
    Roterande tallrik
    Nej

    16 Produkter från samma kategori: