Mikrovågsugnar

    Gorenje BM251SG2WG Inbyggd mikrovågsugn

    PRODUKTKOD: BM251SG2WG

    4 804,00 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning

    Möt Gorenje BM251SG2WG, en stilfull och praktisk inbyggd grillmikrovågsugn i elegant vit färg. Denna mikrovågsugn är utrustad med en rad användbara funktioner som kommer att förenkla din matlagning och ge fantastiska resultat varje gång.

    Stilren design

    Med sin slående vita färg och moderna design kommer Gorenje BM251SG2WG att vara en attraktion i ditt kök. Den inbyggda designen ger en sömlös integrering med köksinredningen och sparar värdefullt utrymme på dina arbetsytor.

    Grillfunktion för perfekt krispighet

    En av de viktigaste funktionerna i Gorenje BM251SG2WG är dess grillfunktion. Med denna funktion kan du uppnå perfekt krispighet på dina maträtter, från saftiga stekar till knapriga gratänger. Ugnen är utrustad med en kraftfull grillspiral som ger snabb och jämn värme för att ge en härlig gyllenbrun yta på dina rätter.

    Mikrovågsugn för snabb uppvärmning

    Utöver grillfunktionen har Gorenje BM251SG2WG också en mikrovågsugn med imponerande 800 W effekt. Med denna snabba uppvärmningsfunktion kan du värma upp maten på ett ögonblick, vilket sparar tid och ger bekvämlighet i din vardagliga matlagning.

    Enkel att använda

    Gorenje BM251SG2WG är utrustad med intuitiva reglage och en digital display. Det är lätt att välja önskad funktion och ställa in tid och temperatur. Ugnen har också flera förprogrammerade matlagningssätt och autoprogram för olika rätter, vilket gör det enkelt att få perfekta resultat varje gång.

    Säkerhetsfunktioner

    För din säkerhet är Gorenje BM251SG2WG utrustad med en barnspärrfunktion som förhindrar oavsiktlig användning av mikrovågsugnen. Ugnen har också en inbyggd timer som automatiskt stänger av sig själv efter att maten är klar, vilket minskar risken för överkokning eller bränning.

    Sammanfattning

    Gorenje BM251SG2WG är en imponerande inbyggd grillmikrovågsugn som inte bara ger dig möjligheten att njuta av perfekt krispighet på dina rätter, utan också möjligheten att snabbt värma upp din mat med mikrovågsugnen. Med enkel användning, stilren design och ett utbud av säkerhetsfunktioner kommer denna mikrovågsugn att bli ett oumbärligt verktyg i ditt kök.

    Produkt
    Modellnamn
    Gorenje BM251SG2WG, Inbyggd, Grillmikrovågsugn Vit
    Märke
    Gorenje
    Specifikationer
    Egenskaper
    Grill

    16 Produkter från samma kategori: