Mikrovågsugnar

    Smeg - new linea - inbyggd mikrovågsugn fmi120n2

    PRODUKTKOD: FMI120N2

    7 765,00 kr
    Inkl. moms
    Mikrovågsugn 39 cm, TFT-display, touch control, 3 automatiska program, 5 funktioner (2 med mikrovågsugn, grill), fack i rostfritt stål, roterande tallrik (24,5 cm), nettokapacitet: 20 l.

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg - new linea - inbyggd mikrovågsugn fmi120n2

    Denna inbyggda mikrovågsugn från Smeg är den perfekta lösningen för dig som vill ha en smidig och kompakt mikrovågsugn utan att kompromissa med kvalitet och design. Med en elegant och minimalistisk look passar den här mikrovågsugnen perfekt in i ditt kök, oavsett stil.

    Placering

    Den inbyggda designen gör att mikrovågsugnen kan integreras sömlöst i dina köksskåp. Detta ger dig ett snyggt och enhetligt köksutseende utan att ta upp värdefull bänkplats.

    Storlek

    Trots sin kompakta design har denna mikrovågsugn en rymlig ugnsvolym på 20 liter. Det ger dig tillräckligt med utrymme för att värma upp och tillaga dina favoriträtter.

    Funktioner

    Denna mikrovågsugn är utrustad med en praktisk display som gör det enkelt att ställa in och övervaka tiden och temperaturen för dina maträtter.

    Grillfunktion

    För att ge extra smak och knaprigt resultat har denna mikrovågsugn en inbyggd grillfunktion. Nu kan du njuta av perfekt grillade rätter på nolltid.

    Roterande tallrik

    Den här mikrovågsugnen kommer inte med en roterande tallrik, vilket gör att du har mer flexibilitet när det gäller att använda ugnen för olika storlekar maträtter.

    Varmluft

    Medan denna mikrovågsugn inte har en varmluftsfunktion, har den fortfarande allt du behöver för att snabbt värma upp dina maträtter med precision.

    Låt Smeg - new linea - inbyggd mikrovågsugn fmi120n2 bli det senaste tillskottet i ditt kök och upplev bekvämligheten och stilen med en kvalitetsmikrovågsugn.

    Specifikationer
    Storlek
    Liten
    Roterande tallrik
    Nej
    Grillfunktion
    Ja
    Placering
    Integrerad
    Varmluft
    Nej
    Funktioner
    Display
    Ugnsvolym
    20 liter

    16 Produkter från samma kategori: