Mikrovågsugnar

    Smeg - moe34cxi2 mikrovågsugn

    PRODUKTKOD: MOE34CXI2

    9 411,00 kr
    Inkl. moms
    Mikrovågsugn från SMEG med en kapacitet på 34 liter.

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: Smeg - moe34cxi2 mikrovågsugn

    Den eleganta och stilfulla Smeg - moe34cxi2 mikrovågsugnen i rostfritt stål/krom är en mellanstor mikrovågsugn med en ugnsvolym på 34 liter. Den är perfekt för dig som behöver en mångsidig och pålitlig mikrovågsugn med stil.

    Med en smidig och modern design kommer denna mikrovågsugn definitivt att bli en snygg tillägg i ditt kök. Den rostfria stålytan ger en elegant och tidlös touch som passar perfekt i alla köksinredningar. Kromdetaljerna ger extra glans och stil till enheten.

    Funktioner:

    Denna mikrovågsugn har en mängd användbara funktioner för att göra matlagningen enklare. Med ett generöst ugnsvolym på 34 liter kan du laga stora portioner eller tillaga flera rätter samtidigt.

    Smeg - moe34cxi2 är utrustad med en rad olika funktioner som gör att du kan laga olika typer av mat. Tyvärr saknar den grillfunktion, vilket kan vara en nackdel för vissa användare.

    Trots att den inte har en roterande tallrik, kan du fortfarande laga mat jämnt tack vare den jämnt fördelade värmen i ugnen. Du kan tillaga smakfulla rätter och värma upp mat på ett snabbt och effektivt sätt.

    En annan sak som denna mikrovågsugn saknar är varmluftsugn. Det betyder att den inte har förmåga att cirkulera varm luft inuti ugnen för att ge enhetligare resultat vid bakning eller rostning. Detta kan vara en begränsning för vissa användare som vill ha en mångsidigare mikrovågsugn.

    Slutsats:

    Sammanfattningsvis är Smeg - moe34cxi2 mikrovågsugn en stilfull och praktisk mikrovågsugn med en ugnsvolym på 34 liter. Den passar perfekt i köket med sin eleganta rostfria stål och krom detaljer. Medan den saknar grillfunktion och varmluftsugn, kan den fortfarande användas för att tillaga en mängd olika maträtter snabbt och effektivt. Om du letar efter en pålitlig mikrovågsugn i mellanstorlek med stil, kan Smeg - moe34cxi2 vara ett bra val för dig.

    Design
    Färg
    Rostfritt Stål/krom
    Specifikationer
    Varmluft
    Nej
    Ugnsvolym
    34 liter
    Storlek
    Mellanstor
    Roterande tallrik
    Nej
    Grillfunktion
    Nej

    16 Produkter från samma kategori: