Mikrovågsugnar

    Gorenje BCM598S17BG inbyggd mikrovågsugn

    PRODUKTKOD: BCM598S17BG

    13 688,00 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Gorenje BCM598S17BG - Inbyggd mikrovågsugn med stil

    Ge ditt kök en modern touch och njut av bekväm matlagning med Gorenje BCM598S17BG - en elegant svart inbyggd mikrovågsugn. Med sina imponerande funktioner och stilfulla design kommer denna mikrovågsugn att vara en praktisk och attraktiv tillägg i ditt kök.

    Kompakt design som passar i alla kök

    Gorenje BCM598S17BG har en kompakt design med en bredd på 59.5 cm, djup på 54.6 cm och höjd på 45.5 cm. Detta gör den perfekt för kök med begränsat utrymme, samtidigt som den har tillräckligt med utrymme för att tillaga stora mängder mat.

    Kraftfulla prestanda

    Med en anslutningseffekt på 3000 W kan Gorenje BCM598S17BG snabbt och jämnt tillaga alla dina favoriträtter. Du kommer att njuta av snabb och effektiv matlagning utan att förlora på kvalitet eller smak.

    Bekväma kontroller och funktioner

    Denna inbyggda mikrovågsugn har en intuitiv touch display, vilket gör det enkelt att navigera och välja de önskade inställningarna. Du kan enkelt välja mellan olika lägen och funktioner, inklusive grillfunktion och varmluftsugn, för att tillaga din mat precis som du önskar.

    Praktiska funktioner

    Gorenje BCM598S17BG levereras med praktiska funktioner som barnlås, vilket är perfekt för att hålla dina barn trygga och förhindra oavsiktlig användning. Dessutom har mikrovågsugnen en digital display som visar tydlig information om inställningar och timer.

    Lätt att rengöra

    Denna inbyggda mikrovågsugn har Aquaclean-rengöringsteknik, vilket gör rengöringen enkel och snabb. Du kan enkelt avlägsna smuts och matrester med lite vatten och en trasa, vilket sparar tid och ansträngning.

    Slutsats

    Gorenje BCM598S17BG är den perfekta mikrovågsugnen för dig som letar efter en kombination av stil och funktionalitet. Med en kompakt design och kraftfulla prestanda kan du tillaga dina favoriträtter smidigt och effektivt. Dessutom erbjuder den bekväma kontroller och praktiska funktioner som gör matlagningen till en lätt och njutbar upplevelse.

    Produkt
    Modellnamn
    Gorenje BCM598S17BG Svart
    Märke
    Gorenje
    Mått
    Breddstandard
    60 cm
    Djup
    54.6 cm
    Bredd
    59.5 cm
    Höjd
    45.5 cm
    Design
    Färg
    Svart
    Funktioner
    Appstyrning
    Nej
    Specifikationer
    Ugnsvolym
    50.0 L
    Värmekälla
    Elektricitet
    Ugnstyp
    Inbyggnadsugn
    Reglage
    Touch
    Rengöringsteknik
    Aquaclean
    Antal ugnar
    1
    Egenskaper
    Barnlås, Digital display, Grillfunktion, Varmluftsugn
    Strömförsörjning
    Anslutningseffekt
    3000 W

    16 Produkter från samma kategori: